- Puppene var for store for Playboy

Paradise-Tine nektet å bøye seg for Hugh Hefner.

DRØMMER OM Å BLI HELTIDSMODELL: Tine Helene Valle håper at oppmerksomheten etter «Paradise Hotel» skal hjelpe henne med å få oppfylt drømmen om å bli modell på heltid. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
DRØMMER OM Å BLI HELTIDSMODELL: Tine Helene Valle håper at oppmerksomheten etter «Paradise Hotel» skal hjelpe henne med å få oppfylt drømmen om å bli modell på heltid. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Glamourmodellen Tine Helene Valle (23) har fått mye oppmerksomhet etter at hun dukket opp i realityserien «Paradise Hotel» På TV3, blant annet på grunn av sine silikoninnlegg på tilsammen 1,2 kilo.

Men selv om mange menn har falt for Oppgegård-jenta, er det en berømt mann som kan styre sin begeistring for den barmfagre blondinen, nemlig Playboy-gründeren Hugh Hefner.

Da Tine i fjor tok prøvebilder for det amerikanske herrebladet fikk hun nemlig klar beskjed om at brystene var for store i forhold til hennes 1,55 meter høye kropp.

Men selv om Tine hevder det er en drøm for å henne å bli avbildet i Playboy, vil hun ikke gjøre det for enhver pris.

- Da de sa til meg at puppene var altfor store, syntes jeg det var synd, fordi Playboy er utrolig stort, og jeg drømmer om å kunne jobbe fulltid som modell. Men jeg vil ikke fjerne silikonen fra brystene mine. Jeg liker de store, sier hun med et smil til Seher.no.

Istedenfor å redusere størrelsen på brystene, har Tine tidligere avslørt overfor Seher.no at hun planlegger å fylle på enda mer silikon i fremtiden.

- Jeg ønsker å legge inn 200 gram til i hvert bryst, men vet ennå ikke når det blir. Dersom jeg skal få oppfylt drømmen om å jobbe som modell på heltid, så må jeg vel også flytte til utlandet, men foreløpig har jeg ikke tenkt nærmere på det. Jeg trives jo veldig godt i Norge, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: - Vi hadde ikke sex