IKKE BARE DUM OG DEILIG: Victoria Silvstedt ønsker å legge sin tidligere karriere bak seg.
IKKE BARE DUM OG DEILIG: Victoria Silvstedt ønsker å legge sin tidligere karriere bak seg.Vis mer

- Puppene var en investering

Men nå er Victoria Silvstedt lei av å spille dum og sexy blondine.

SEOGHØR.NO: Svenske Victoria Silvstedt (39) har tjent seg styrtrik på å jobbe som modell, programleder, skuespiller, blogger og artist. Hun eier blant annet fire hjem rundt om i verden og er stadig på reisefot.

Nå avslører Victoria at hun har spilt dum for å bli rik, men at hun er lei av sitt glamorøse image, skriver Aftonbladet.se.

- Jeg har spilt på å være blond og sexy. Det er en rolle. Men så har det liksom bare fortsatt, og folk forventer at jeg alltid skal være den der sexy blondinen, forteller hun ifølge nettstedet.

 

I løpet av de siste årene har Silvstedt blitt interessert i aksjehandel, og det første hun gjør om morgenen og siste hun gjør før hun legger seg om kvelden er å sjekke kursene for å handle aksjer.

 

Den nye hobbyen tar opp store deler av dagen hennes, og nå ønsker hun å legge sin tidligere karriere bak seg.

- Jeg fylte nylig 39 år og tenker litt «been there, done that». Nå kan jeg være mer meg selv og jeg trenger ikke å leve opp til den der sexbomben lenger.

Men Victoria er tydelig på at hun ikke angrer på valgene hun har tatt i livet.

– Det høres ikke så bra ut å si at takket være puppene så har jeg kommet dit jeg ville. Men de ga meg mer selvtillit og mer jobb, og man vet aldri hvordan ting hadde sett ut uten dem. De var en investering, sier hun ifølge Aftonbladet.se.

LES OGSÅ: Slik får Silvstedt modellkroppen