GJORDE DET IGJEN: Pamela Anderson viste fram puppene i opptakene til TV-showet "Osbournes: Reloaded". Dog uten viten og vilje. Foto: All Over Press
GJORDE DET IGJEN: Pamela Anderson viste fram puppene i opptakene til TV-showet "Osbournes: Reloaded". Dog uten viten og vilje. Foto: All Over PressVis mer

Puppene spratt ut i TV-show

Men denne gangen gjorde hun det ikke med vilje.

SEHER.NO: Pamela Anderson (41) har gjort det et hav av ganger med fullt overlegg, men denne gangen var det ikke med viten og vilje at den tidligere "Baywatch"-stjernens pupper slapp ut i friluft. Opptrinnet skjedde nemlig midt i opptakene til TV-showet "Osbournes: Reloaded", som har hele "Osbourn"-familien som verter - altså både Ozzy, Sharon, Kelly og Jack.

Dessverre, i hvert fall for de mannlige medlemmene av familien, var det ingen av dem som så Pams bryster. Det skjedde snemlig midt i quizen - der alle har bind for øynene - at hun ufrivillig viste sine største fordeler fram.

Til gjengjeld fikk pubblikum full valuta for pengene, da Pamela reiste seg og brystene ved en feiltagelse "hoppet" ut av overdelen hennes.  

Mange hadde nok blitt en smule rød i ansiktet hvis det samme hadde skjedd dem selv. Men dette er tross alt ikke første gang at 41 år gamle Pam viser fram sine pupper - heller ikke foran et publikum. For bare en liten måned siden overrakte hun Hugh Hefners bursdagskake splitter naken - foran blant andre Playboy-kongens kjærester.

- Jeg kjenner henne jo ganske godt, så jeg visste ikke helt hvor jeg skulle se, men det var kult. Menn over hele verden må gjerne misunne meg, sier "hovedkjæresten" Holly Madison ifølge TV-kanalen E! den gang.

Har du et kjensistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Glemt buksen, Pamela?