Puppene skal redde TV-serien

Først brukte hun barna, nå har hun gått ett skritt lenger for å redde seertallene...

TOPPLØS: Det var i en scene fra sin egen realityserie at Denise Richards toppløs ble forfulgt av en paparazzi-fotograf. Var det hele regissert? Foto: All Over
TOPPLØS: Det var i en scene fra sin egen realityserie at Denise Richards toppløs ble forfulgt av en paparazzi-fotograf. Var det hele regissert? Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Denise Richards (37) har tydd til en personlig reality-serie etter at filmkarrieren hennes har stagnert, og den opprivende skilsmissen med eksmannen Charlie Sheen (42).

Den tidligere Bond-piken har vært en gjenganger i amerikanske tabloider siden hun i 2006 forlot sin ektemann Charlie Sheen til fordel for Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora.

Dramaet ble ikke mindre av at Sambora forlot Denise Richards' nære venninne - "Melrose Place"-stjernen Heather Locklear - for å være sammen med henne.

Men realityserien "Denise Richards: It's Complicated" som hadde premiere på TV-stasjonen E! i mai ser ikke ut til å bli en en hit. Etter at fjerde episode ble sendt på lufta hadde seertallet allerede sunket med 25 prosent, skriver OK! magazine.

Det er mulig Denise bevisst tyr til enkle midler for å få opp seertallene. Tidligere er hun blitt beskyldt for å bruke barna Sam (4) og Lola (3) i den hensikt. Pappa Charlie Sheen skal være sterkt imot denne taktikken.

Nå spekuleres det i om hun bruker sin egen kropp og nakenhet i samme øyemed.

 I alle fall ble det vist en episode nylig hvor Denise bruker mye tid på å snakke om slanking og hvor hun går helt naken opp på en badevekt for å veie seg.

Deretter ligger hun og soler seg på stranda sammen med en venninne.

- Skal vi ta av toppen, det er ingen her, sier en av jentene vel vitende om at et helt kamerateam følger dem på stranda, og de bestemmer seg for å kaste bikinitoppen.

Men da en innpåsliten paparazzi-fotograf nærmer seg for å ta bilder løper Denise etter ham og jager ham vekk.

Kritiske røster hevder at dette var et regissert opplegg, hvor Denise bruker sin egen kropp i et siste desperat forsøk på å skape blest rundt serien sin.

Se video-klippet og døm selv:
LES OGSÅ: Barna går i terapi