- Puppene reddet livet mitt

De rekordstore silikoninnleggene tok støyten da bilen kjørte ut.

PÅ SYKESENGEN: Sheyla Hershey har blitt en internasjonal kjendis på grunn av sine store brystimplantater. I 2009 stilte hun opp i dokumentaren  «The Worlds Most Enhanced Woman and Me». I bakgrunnen programleder Mark Dolan. Foto: Stella Pictures
PÅ SYKESENGEN: Sheyla Hershey har blitt en internasjonal kjendis på grunn av sine store brystimplantater. I 2009 stilte hun opp i dokumentaren «The Worlds Most Enhanced Woman and Me». I bakgrunnen programleder Mark Dolan. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Den brasilianske artisten og skuespilleren Sheyla Hershey ble på 2000-tallet utropt til kvinnen med «verdens største kunstige bryster» etter å ha gått opp til BH-størrelsen KKK.

32-åringen har fått mye kritikk for sine ekstreme operasjoner, men nå hevder Hershey at hun kan takke sine implantater for livet, etter at hun havnet i en alvorlig bilulykke søndag.

Ifølge Radaronline.com var det svært vått og mørkt langs veien, da Hershey skulle kjøre hjem etter å ha sett på Super Bowl-finalen i amerikansk fotball sammen med sin ektemann.

Bilen kjørte av veien og krasjet mot et tre, og situasjonen ble ifølge nettstedet ikke bedre av at airbagene ikke løste seg ut som de skulle.

Derfor ble det isteden Sheylas bryster som måtte ta støyten, da hun ble kastet frem mot rattet.

- Puppene reddet livet mitt. De er såre og har fått blåmerker, men jeg vet jeg hadde blitt alvorlig skadet uten dem, fordi de er så nær rattet, sier hun til Radaronline.com.


Hershey skal ikke ha vært full da hun kjørte av veien, men ble likevel arrestert, fordi hun politiet mistenkte at hun var ruset på narkotiske stoffer.

Til Radaronline avviser Hershey at hun hadde misbrukt narkotika, men innrømmer at hun hadde tatt noen smertestillende medisiner før hun kjørte.

- Jeg må ta medisiner på grunn av ryggsmertene brystene gir meg.

Etter ulykken er hun fast bestemt om å skaffe seg enda større bryster. I 2010 måtte hun redusere innlegene på grunn av en infeksjonssykdom, men nå vil hun snarest mulig tilbake til den gamle rekord-størrelsen.

- Ektemannen min elsker dem . Han vil ikke at de skal bli større, men det er ikke opp til ham, sier Hershey til Radaronline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg vil beklage til min kone