STORMFORELSKET: - Dette forholdet er veldig annerledes enn alle andre jeg har vært i før, sier Mila Kunis som er forlovet med Ashton Kutcher. Foto: All Over Press
STORMFORELSKET: - Dette forholdet er veldig annerledes enn alle andre jeg har vært i før, sier Mila Kunis som er forlovet med Ashton Kutcher. Foto: All Over PressVis mer

- Puppene mine har tredoblet seg i størrelse

Mila Kunis åpner seg om sine nye former, graviditeten og Ashtons frieri.

SEOGHØR.NO: I mai bekreftet endelig Mila Kunis (30) den gledelige nyheten om at hun og Ashton Kutcher (36) venter sitt første barn sammen.

Nå forteller den vordende moren at hun liker forandringene kroppen går gjennom og at hun stortrives med å være gravid.

- Puppene mine er fantastiske. De har tredoblet seg i størrelse. Tidligere brukte jeg 34A, og nå bruker jeg 36C. Jeg er super fornøyd og sier til alle jeg kjenner at de må ta på dem.

KJÆRESTER PÅ TV: Fra 1998 til 2006 spilte paret mot hverandre i den populære komiserien That '70s Show.
KJÆRESTER PÅ TV: Fra 1998 til 2006 spilte paret mot hverandre i den populære komiserien That '70s Show. Vis mer

- Jeg håper jeg kan si at jeg elsker å være gravid uten å fremstå som en drittsekk, sier hun til Marie Claire, ifølge TMZ.com.«That '70s Show»-stjernen avslører også at forloveden skal være med når hun føder.

- To mennesker får lov til å være til stede under fødselen. Legen og min bedre halvdel. Men han får holde seg i hodehøyde med meg. Ikke nede ved underlivet. Med mindre han ønsker å risikere livet sitt ved å se hva som skjer, men jeg ville ikke gjort det hvis jeg var ham.

- Jeg tviler på at han vil se at jeg blir revet i stykker der nede. Fordi det er det som kommer til å skje. Det er bare et spørsmål om hvor ille det blir, sier hun til bladet.

Gråt da Ashton fridde

Mila åpner seg også om hvordan hun plutselig ble forelsket i Ashton etter å ha vært nære venner i mange år først.

- En dag forandret bare alt seg. Plutselig var det ikke det samme mellom oss lenger, og jeg er veldig stolt av meg selv som innså det.

- Den beste dagen i livet mitt så langt var da han fridde. Jeg gråt. Dette forholdet er veldig annerledes enn alle andre jeg har vært i før, uten å si noe negativt om mine tidligere forhold.

Fra 2002 til 2011 var Kunis kjæreste med «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (33).

SUPERFORNØYD: - Tidligere brukte jeg 34A, og nå bruker jeg 36C. Jeg er super fornøyd og sier til alle jeg kjenner at de må ta på dem, sier Mila Kunis. Foto: All Over Press
SUPERFORNØYD: - Tidligere brukte jeg 34A, og nå bruker jeg 36C. Jeg er super fornøyd og sier til alle jeg kjenner at de må ta på dem, sier Mila Kunis. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Se så stor Mila Kunis mage har blitt!