- Puppene mine har blitt syv kilo tyngre

Den gravide TV-stjernen Nicole Polizzi liker ikke sitt nye utseende.

<strong>TV SJARMTROLL:</strong> Snooki er mest kjent fra Jersey Shore, men har også skrevet bok, og er her med på Wrestlemania. Foto: Fame Flynet
TV SJARMTROLL: Snooki er mest kjent fra Jersey Shore, men har også skrevet bok, og er her med på Wrestlemania. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nicole Polizzi (24), kjent som «Snooki» fra realityserien Jersey Shore, venter til høsten barn med Jionni LaValle (34).

Nå hevder realitystjernen at vektøkningen under svangerskapet har gitt uventete resultater på kroppen.

Snooki hevder at alle de ekstra kiloene hun har gått opp i graviditeten, ligger i puppene. Hele syv kilo.  I tillegg har hennes BH-størrelse ifølge bladet økt fra en C-skål til D-skål.

Ifølge bladet InTouch er Snooki forberedt på å gå opp fem kilo til før hun skal føde.

Derfor har hun allerede bestemt seg for en brystoperasjon så fort hun er ferdig med å amme, slik at hun kan få tilbake sitt normale utseende.

- Jeg har hørt at det gjor vondt å melke babyer. Og når jeg er ferdig med det skal jeg  operere puppene, sier hun til bladet In Touch.


Den nye mammarollen har ført til at hun forlater feriehuset fra den kjente realityserien.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bedrar gravide Snooki.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer