Tamara Ecclestone:

- Puppene mine går ned til knærne

Tamara Ecclestone innrømmer at det å bli mor kommer med visse utfordringer.

- DATTEREN I FOKUS: Tamara Ecclestone ble mor for fire år siden. Nå er det familielivet som gjelder for milliardærdatteren. Foto: NTB Scanpix
- DATTEREN I FOKUS: Tamara Ecclestone ble mor for fire år siden. Nå er det familielivet som gjelder for milliardærdatteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Milliardærarvingen Tamara Ecclestone (33) har gjentatte ganger vakt oppsikt i internasjonale medier.

I 2013 giftet hun seg med ektemannen Jay Rutland (37) under en ekstravagant - og svindyr - feiring som fant sted på Den franske riviera.

Året etter, i 2014, jublet Tamara og ektemannen da de ble foreldre til datteren Sophia (4).

I et nytt intervju med Closer Magazine åpner 33-åringen opp om familielivet, og avslører blant annet at hun fortsatt ammer datteren.

@robert_shack_photography you always capture the most magical moments 💕

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Blir rasende

Debatten rundt hvor lenge en faktisk bør amme barna sine, har kommet på banen gjentatte ganger de siste årene. Ecclestone insisterer imidlertid på at hun ikke har planer om å stoppe før datteren selv ønsker det.

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk blir så rasende. Jeg ammer bare datteren min på natten, som en fast leggerutine. Jeg kommer ikke til å stoppe før hun selv vil at jeg skal stoppe, forteller hun, ifølge Yahoo.

Selv om 33-åringen understreker at det å bli mor er noe av det beste som har skjedd henne, innrømmer Ecclestone at det også fysisk skjer visse forandringer.

- Puppene mine går ned til knærne nå. De er ikke de flotteste, men det er ikke min prioritet akkurat nå. Fifi er min prioritet, sier hun åpenhjertig.

MILLIARDÆRDATTER: Som datter av forretningsmannen og den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone, har Tamara Ecclestone vokst opp i en av Storbritannias aller rikeste familier. Her avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix
MILLIARDÆRDATTER: Som datter av forretningsmannen og den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone, har Tamara Ecclestone vokst opp i en av Storbritannias aller rikeste familier. Her avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Luksusbryllup

Det var i januar 2013 at hun traff aksjemegleren Jay Rutland for første gang. Måneden etter forlovet de seg, og kort tid etter lovet de hverandre evig troskap.

Tamara er datteren til Formel 1-milliardæren Bernie Ecclestone (87), og han sparte ikke på noe da paret inviterte 150 gjester til en firedagers bryllupsfest på Den franske riviera.

EKTEPAR: Tamara med ektemannen Jay Rutland. De giftet seg i 2013 og fikk en datter sammen året etter. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Tamara med ektemannen Jay Rutland. De giftet seg i 2013 og fikk en datter sammen året etter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

87-åringen leide blant annet Sør-Frankrikes mest luksuriøse hotell, Grand Hotel Saint Jean Cap Ferrat, hvor han innlosjerte alle gjestene. Underholdningen alene skal ha hatt en prislapp på svimlende 30 millioner kroner.

Det inkluderte blant annet en halvtimes fyrverkeri og artistnummer av blant annet Elton John og Lionel Richie. Sean Connery, Jason Statham og Rosie Huntington-Whiteley skal også ha vært blant gjestene.

- Privilegert

Da Se og Hør møtte Tamara i november i fjor, insisterte hun på at hun er opptatt av å stå på egne ben.

- Jeg vil være veldig direkte involvert med alt jeg involverer meg. Jeg er veldig «hands on» når det gjelder forretninger.

Hun la ikke skjul på at hun elsker å jobbe med nye forretningsideer, i stedet for å leve på familieformuen, som ifølge Forbes hadde en verdi på over 25 milliarder kroner i fjor.

- Jeg kommer selvfølgelig fra en privilegert bakgrunn, men typisk dag for meg består av vanlige aktiviteter som å leke i parken med datteren min, male, gå tur med hunden også videre, sa hun videre.

LES OGSÅ: Gifter seg etter kun fem måneder som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer