HAR HENGEPUPPER: I august i fjor ble Nicole Polizzi mamma for første gang. Nå føler hun seg usikker fordi hun mener hun har fått hengepupper etter svangerskapet. Foto: FAME FLYNET
HAR HENGEPUPPER: I august i fjor ble Nicole Polizzi mamma for første gang. Nå føler hun seg usikker fordi hun mener hun har fått hengepupper etter svangerskapet. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Puppene mine er motbydelige

Nicole «Snooki» Polizzi vurderer å ta en brystoperasjon.

SEOGHØR.NO: For ett år siden ble reality-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (25) mamma til lille Lorenzo.

Den tidligere partyprinsessen elsker hvert sekund av morsrollen, og er godt fornøyd med at hun klarte å ta av seg 19 kilo - kun seks måneder etter fødselen.

Men det er ikke alle kroppsdelene hun er like førnøyd med etter at hun ble mamma.

- Puppene mine er motbydelige. De henger og er veldig store. Du kan ikke se det nå fordi jeg har på meg en Wonder-BH fra Victoria Secret, men når jeg ikke har det, så henger de og det er bare skinn, forteller hun på talkshowet til Bethenny Frankel (42), ifølge People.com.

- Jeg ønsker å føle meg selvsikker med puppene, men det gjør jeg ikke, så jeg vurderer å ta en brystoperasjon.

Frankel, som for tiden går gjennom en vanskelig skilsmisse, råder «Jersey Shore»-stjernen til å skaffe seg både implantater og et brystløft.

- Du må i alle fall løfte dem, sier hun.

Men Snooki avslører at hun ikke er ferdig med å få barn ennå.

- Vi kommer mest sannsynlig til å gifte oss neste år, og rett etterpå vil vi ha en ny baby. Jeg vil ha fire stykker til sammen, forteller hun.

LES OGSÅ: Viste frem sin nye kropp på Jersey Shore