- Puppene mine er motbydelige

Nicole «Snooki» Polizzi vurderer å ta en brystoperasjon.

HAR HENGEPUPPER: I august i fjor ble Nicole Polizzi mamma for første gang. Nå føler hun seg usikker fordi hun mener hun har fått hengepupper etter svangerskapet. Foto: FAME FLYNET
HAR HENGEPUPPER: I august i fjor ble Nicole Polizzi mamma for første gang. Nå føler hun seg usikker fordi hun mener hun har fått hengepupper etter svangerskapet. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ett år siden ble reality-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (25) mamma til lille Lorenzo.

Den tidligere partyprinsessen elsker hvert sekund av morsrollen, og er godt fornøyd med at hun klarte å ta av seg 19 kilo - kun seks måneder etter fødselen.

Men det er ikke alle kroppsdelene hun er like førnøyd med etter at hun ble mamma.

- Puppene mine er motbydelige. De henger og er veldig store. Du kan ikke se det nå fordi jeg har på meg en Wonder-BH fra Victoria Secret, men når jeg ikke har det, så henger de og det er bare skinn, forteller hun på talkshowet til Bethenny Frankel (42), ifølge People.com.

- Jeg ønsker å føle meg selvsikker med puppene, men det gjør jeg ikke, så jeg vurderer å ta en brystoperasjon.

Frankel, som for tiden går gjennom en vanskelig skilsmisse, råder «Jersey Shore»-stjernen til å skaffe seg både implantater og et brystløft.

- Du må i alle fall løfte dem, sier hun.

Men Snooki avslører at hun ikke er ferdig med å få barn ennå.

- Vi kommer mest sannsynlig til å gifte oss neste år, og rett etterpå vil vi ha en ny baby. Jeg vil ha fire stykker til sammen, forteller hun.

LES OGSÅ: Viste frem sin nye kropp på Jersey Shore

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer