Amber Rose:

- Puppene mine er latterlig tunge

Amber Rose er lei av å ha store bryster. Nå vil hun operere dem mindre.

VIL OPERERE PUPPENE: Amber Rose vurderer å operere puppene mindre i løpet av året. Det skriver hun på Instagram. Foto: NTB Scanpix
VIL OPERERE PUPPENE: Amber Rose vurderer å operere puppene mindre i løpet av året. Det skriver hun på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den tidligere glamourmodellen Amber Rose (33) har tidligere skapt overskrifter for å vise frem kroppen sin på sosiale medier.

I juni poserte hun halvnaken på Twitter for å promotere marsjen «Amber Rose Slut Walk» - en solidaritetsmarsj til ære for sexarbeidere, mangfold og frihet som finner sted i oktober.

Nylig snakket 33-åringen åpent på Instagram om sitt eget utseende igjen. Denne gangen forteller hun følgerne sine at hun er lei av å ha store bryster og at hun vurderer å operere dem mindre.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg vurderer å ta en brystreduksjon i år. Puppene mine er latterlig tunge, ryggen min gjør vondt og jeg kan ikke bruke søte, korte topper uten å bruke bestemor-BH, skriver hun og fortsetter:

- Jeg er veldig redd for arrene, da. Noen råd? Er det noen damer der ute som er fornøyde selv med arr etter en brystreduksjon? Og nei, jeg har ikke brystimplantater, så de kan ikke bare skjære rundt brystvortene. Fortell meg om opplevelsene deres.

Nyforelsket

I en årrekke har hun vært kjent for sin helt korte hårsveis og har bevist at «buzz cut» kan være både kult og sexy. Da hun viste seg ute i helgen var det imidlertid med en helt annen frisyre.

På bursdagsfesten til R'n'B-sangeren og venninnen Paloma Ford (30) forrige helg, overrasket Amber med et helt nytt utseende, ifølge People.

Ambers korte sveis var nemlig byttet ut med svarte, skinnende krøller, og det var utvilsomt mer enn én forbipasserende som måtte ta en ekstra kikk for å gjenkjenne stjernen.

NY «LOOK»: Da Amber Rose var ute på fest i Hollywood i helgen, var hun ikke lett å kjenne igjen. Hennes korte frisyre måtte nemlig vike for mørkt, krøllete hår! Foto: Splash News/ NTB scanpix
NY «LOOK»: Da Amber Rose var ute på fest i Hollywood i helgen, var hun ikke lett å kjenne igjen. Hennes korte frisyre måtte nemlig vike for mørkt, krøllete hår! Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Festen fant sted på nattklubben Playhouse i Hollywood, og Amber hadde iført seg et antrekk som matchet kveldens frisyre: En sort, utringet topp, svarte jeans og høyhælte sko. Den burgunderrøde leppestiften skilte seg også fra Ambers velkjente, beigerosa leppestift.

Amber Rose strålte i blitsregnet fra paparazzifotografene ved nattklubben, og Kanye Wests (40) ekskjæreste har absolutt mye å være fornøyd med for tiden.

I Love you soooo much 😩🙏🏽❤️

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Hun har nemlig funnet tonen med rapperen Shayaa Bin Abraham-Joseph (24), bedre kjent som 21 Savage.

Tidligere i juli delte Amber et koselig innlegg om sin nye flamme med sine over 15 millioner Instagram-følgere:

«Det er ganske fantastisk å våkne hver morgen og føle en slik kjærlighet (...) Jeg er så takknemlig for at Gud brakte denne fantastiske personen inn i livet mitt, som virkelig passer på meg og som er klar for å forsvare min ære på alle måter», skrev hun blant annet.

- Verdens minste badedrakt noensinne?

33-åringen, som stadig viser frem formene på sosiale medier, foreviget i fjor et utfordrende badetøy på Instagram-profilen sin - få måneder etter bruddet med Wiz Khalifa i 2014.

Fleekin 💋

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

De svært vågale bildene vakte oppsikt på nettet, og både The Sun, Huffington Post og Daily Mail la merke til dem.

- Teknisk sett så tror vi dette er en badedrakt, noe som trolig gjør den til verdens minste badedrakt noensinne, kommenterte Huffington Post om den sorte «badedrakten» Amber Rose viste frem.

Ettbarnsmoren, som også trakk frem kombinasjonen av sexy og småbarnsmor i bildetekstene sine, fortsatte å dele dristige bilder på Instagram.

Amber Rose valgte den gang også å dele et toppløsbilde av seg i en luksuriøs vannfallsdusj - med den ene armen over brystpartiet.

De ekstreme bildene høstet en rekke kommentarer på stjernens Instagram-profil, som muligens var av typen Rose var ute etter.

- Wiz Khalifa er en dust som ga slipp på deg, skrev en av hennes mange millioner Instagram-følgere.

- Hvordan kan noen slå opp med dette, skrev en annen.

LES OGSÅ: Amber Rose snakker endelig om det tunge bruddet