SEX-SYMBOL: Kelly Brook har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Her under et fotoshoot for bikini-kolleksjonen til New Look i sommer. Foto: Stella Pictures
SEX-SYMBOL: Kelly Brook har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Her under et fotoshoot for bikini-kolleksjonen til New Look i sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Puppene mine er helt latterlige

Men Kelly Brook mener de har definert hele karrieren hennes.

SEOGHØR.NO: Britiske Kelly Brook (34) har gjort det stort som både modell og skuespiller, men hun har aldri lagt skjul på at hun takker brystene for å ha tatt henne dit hun er i dag.

- Jeg har ofte lurt på hvor jeg hadde vært i dag hvis det ikke hadde vært for puppene mine, avslørte hun til The Sun sist måned.

Brook begynte å arbeide som modell da hun var 16 år gammel, og senere startet hun også med skuespill og jobbet som programleder.

Hennes formfulle kropp har fått enorm oppmerksomhet, og flere ganger har hun blitt kåret til en av «verdens vakreste kvinner».

Nå forsikrer hun fansen om at hun ikke har noen som helst planer om å redusere sine to mest berømte eiendeler - fordi hun vet de står for mye av suksessen hennes.

- Puppene mine har definert hele karrieren min og gjør det også fortsatt. De er helt latterlige, men jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem, sier hun til Fabulous magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg kommer ikke til å ta en brystreduksjon. Jeg har det så mye gøy med dem.

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Tidligere denne måneden la Brook ut dette bildet av seg selv på Instagram - hvor hun har nesten 400.000 følgere.

Virvelvind romanse

Det siste året har Kelly også vært mye i vinden for sitt svært offentlige, men turbulente av-og-på forhold med TV-profilen og modellen David McIntosh (28).

Paret møtte hverandre nyttårsaften i fjor, ble kjærester i januar, flyttet sammen tre uker senere, før de gjorde det slutt i februar.

Måneden etter fant de tilbake til hverandre igjen, og McIntosh gikk ned på kne og fridde - kun tre måneder etter at de først møttes.

Deretter hadde duoen noen fine stunder sammen - før Brook i september dumpet forloveden fordi en kvinne ved navn Sarah Harper i et intervju med The Sun hevdet at hun hadde vært Davids elskerinne.

David selv slo tilbake mot påstandene.

- Jeg og Sarah ble gode venner og gikk på noen få dater sammen, før jeg møtte Kelly. Men vi hadde ikke fast følge. Da jeg ble sammen med Kelly kuttet jeg all kontakt med henne. Men hun begynte å presse meg for penger, blant annet med bildet som ble publisert av meg, skrev han i et åpent brev.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Kelly tok tilbake eksen etter utroskapskandalen.

LES OGSÅ: - Jeg legger på meg av å trene