- Puppene mine er fantastiske nå

Lily Allen snakker ut om graviditeten og sin nye kropp.

I FORANDRING: Lily Allen trives med at kroppen hennes er i forandring, og er spesielt glad for sine voksende bryster. Foto: All Over Press
I FORANDRING: Lily Allen trives med at kroppen hennes er i forandring, og er spesielt glad for sine voksende bryster. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den fritt-talende stjernen Lily Allen (25) er i tillegg for musikken, kjent for sitt hissige temperament og sine utbrudd mot folk og fe.

Men som gravid har sangstjernen virkelig sperret øynene opp, og forteller at hun elsker følelsen av å vente barn.

- Jeg stortrives med å frembringe et barn. Jeg savner ikke røykingen, drikkingen og det å dra på byen. Dette har fått med til å forstå mye om folk jeg pleide å være sammen med, sier hun til Mirror.

- Noen ganger må jeg fortsatt være sammen med dem når de er fulle, og da tenker jeg: «Er det sånn man er?». Det å være edru har åpnet øynene mine.

Allen har ofte gått opp og ned i vekt de siste årene. Nylig uttalte hun at hun følte seg som en feit elefant, men vektøkningen er ikke bare negativ for stjernen.

- Puppene mine er fantastiske nå, jeg bruker størrelse 34D, en størrelse jeg aldri har vært oppe i før. Jeg er faktisk virkelig glad for å se gravid ut nå, det får det til å føles mer ekte. Kroppen min forandrer seg hele tiden, og jeg kan ikke annet enn å omfavne det.

Lily spontanaborterte da hun tidligere var sammen med Ed Simons fra Chemical Brothers. Hun er nå sammen med Sam Cooper (32), og kunne ikke vært mer lykkelig.

- Jeg kan egentlig ikke vente på å bli mamma. Dette er noe jeg har ønsket meg i lang tid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg som en feit elefant