- Puppene mine er ekte

Anne-Kat. Hærland fleipet om Linni Meister på den røde løperen etter at de begge scoret likt på IQ-test.

- Det synes jeg er kjempehyggelig. Dagfinn slo meg, mens Linni er på samme nivå. Det er jo bare koselig, sier Anne-Kat. Hærland til Seher.no om iq-testen hun fikk gjennomført. Foto: Anders Myhren/Seher.no
- Det synes jeg er kjempehyggelig. Dagfinn slo meg, mens Linni er på samme nivå. Det er jo bare koselig, sier Anne-Kat. Hærland til Seher.no om iq-testen hun fikk gjennomført. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Anne-Kat. Hærland nederst i saken!

SEHER.NO: For to uker siden ble det kjent at Linni Meister (24) hadde scoret 108 poeng da hun tok en iq-test i regi av P4. Dette er slettes ikke et ille tall for den norske glamourmodellen, poengscoren ligger nemlig godt over gjennomsnittet her i landet.

Den norske komikerduoen Anne-Kat. Hærland (38) og Dagfinn Lyngbø har gjort det samme i sitt program. Den testen vant Dagfinn med sine 117 poeng. Hærland måtte ta til takke med 108, altså akkurat like mange poeng som det Linni fikk.

Til Seher.no hevder Anne-Kat. at hun ikke er spesielt flau over noe slikt.

- Det synes jeg er kjempehyggelig. Dagfinn slo meg, mens Linni er på samme nivå. Det er jo bare koselig, sa hun til Seher.no da hun ankom den røde løperen under Gullruten-utdelingen i Bergen lørdag kveld.

Hærland var nominert i prisen for beste kvinnelige programleder, men måtte til slutt se seg slått av NRK-kollega Anne Lindmo. Og om 38-åringen har flere likheter med Linni enn IQ-en? Njaaaa...

- Puppene mine er ekte da. Men hårfargen min, den er fake. Det er vel det vi har til felles, smiler 38-åringen.

Selv om hun ikke ble tildelt noen prismessig gjennom showet i Grieghallen, føler Anne-Kat. likevel at hun langt fra gikk tomhendt hjem.

- Dette er vel Norges største samling av folk som blir helt tomme i blikket om ikke samtalen handler om dem selv, så det er interessant. Som komiker tror jeg at jeg får masse nye ideer, sier komikeren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det er bra du sa det, Maria!

Se videointervjuet med Anne-Kat. Hærland her:[obj:media:8590]