- Puppene mine er ekte

Men superstjernen nekter å vise dem frem for fansen.

BEHOLDER KLÆRNE PÅ: - Jeg ville nok sagt nei, fordi jeg mener at det er å vise alle kortene man har på hånden. Og jeg liker alltid å ha et ess i ermet, sier Katy Perry om muligheten til å laste klærne i Playboy. Foto: Stella Pictures
BEHOLDER KLÆRNE PÅ: - Jeg ville nok sagt nei, fordi jeg mener at det er å vise alle kortene man har på hånden. Og jeg liker alltid å ha et ess i ermet, sier Katy Perry om muligheten til å laste klærne i Playboy. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Katy Perry (25) hevder at puppene hennes er ekte. Samtidig nekter hun for at hun kommer til å kaste klærne i Playboy.

Det er nettstedet 3am.co.uk som ikke helt klarer å gi slipp Perrys bryster. Katy selv mener også at folk tror hun har fått litt hjelp «der framme».

- For å gjøre alt klinkende klart: Puppene mine er ekte, sier sangstjernen i et intervju lagt ut på Youtube, skriver Mirror.

På spørsmål om hun noensinne kunne tenke seg å posere for Playboy, er 25-åringen nok en gang krystallklar.

- Jeg ville nok sagt nei, fordi jeg mener at det er å vise alle kortene man har på hånden. Og jeg liker alltid å ha et ess i ermet. I tillegg er det en balansegang mellom å pirre og å gi bort alt med en gang. Jeg vil være av den pirrende typen, mener hun.

I intervjuet avslører hun også at skuespiller Natalie Portman er den neste kvinnen på hennes «kysseliste». Årsaken er at hun mener Portman er «het og smart».

- Før ville jeg kysse Megan Fox, men nå som hun er gift er jeg ikke så sikker på akkurat det lenger, sier hun.

Perry signerte nylig en kontrakt verdt drøye 25 millioner kroner for å være hudkremspesialisten Proactives fjes utad.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.  


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har de giftet seg allerede?