HVA SKJER?: Naomi Watts bryster så ikke helt normale ut under kjolen.. Foto: All Over Press
HVA SKJER?: Naomi Watts bryster så ikke helt normale ut under kjolen.. Foto: All Over PressVis mer

Puppene i full blomst

Naomi Watts bommet litt på antrekket.

SEHER.NO: Den australske filmskjønnheten Naomi Watts (39) er vanligvis kjent som litt av en ringrev når det gjelder mote, og går alltid kledd i det siste fra catwalken.

Men under tirsdagens premiere på filmen "Recount" på The Museum of Modern Art i New York så det ut til at skuespillerinnen hadde bommet kraftig på antrekket, skriver TMZ.com.

Watts kaftan-inspirerte og svært trendy svarte chiffon-lignende kjole var nemlig meget gjennomsiktig, og da tydeligvis langt mer gjennomsiktig enn skuespillerinnen selv hadde regnet med.

For med en gang skjønnheten kom i blitzlyset fra den fremmøtte pressen kunne alle og enhver, til hennes mange fans store glede og gru, se Watts bryster.

Og de så heller ikke helt normale ut.

"King Kong"-stjernen hadde nemlig, i et forsøk på å skjule brystvortene, tatt på seg såkalte "nipple-hiders", plastre som er designet for å skjule brystvortene under kjoler.

Men de blomster-formede brystvorte-plasterne til Naomi burde nok kanskje vært sorte, eller litt mer diskre, for alt pressen fikk bilder av den kvelden var Watts bryster i full blomst...

LES OGSÅ: - Naomi vil ha flere barn