- Puppene har vokst til en C-cup

For første gang skal TV-stjernen Bruce Jenner ha avslørt detaljer om sitt planlagte kjønnsskifte.

BRYSTER: Bruce Jenner skal ha vært åpenhjertig om sine egne kroppsforandringer, og har i følge nettsiden Radaronline sagt at brystene hans har vokst til en c-cup.  Foto: Splash News/All Over Press
BRYSTER: Bruce Jenner skal ha vært åpenhjertig om sine egne kroppsforandringer, og har i følge nettsiden Radaronline sagt at brystene hans har vokst til en c-cup. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av januar kunne bladet People melde at reality-stjernen og OL-vinneren Bruce Jenner (65) var i ferd med å starte en tilværelse som en kvinne.

Ifølge nettsiden Radaronline.com har Bruce nå innrømmet det hele til den ABC News-journalisten Diane Sawyer (69), som er kjent for å ha dype intervjuer med de største kjendisene.

Nå presenterer nettsiden de de hevder er flere detaljer fra intervjuet, som er svært oppsiktsvekkende.

Bruce skal ha bekreftet ryktene som Seoghør.no tidligere har skrevet om, som hevdet han har tatt en ansiktsoperasjon for å se mer feminin ut.

FEMININ: Bruce Jenner er stefaren til formfulle Kim Kardashian. Nå skal han selv bli kvinne, ifølge People.  Foto: Broadimage/REX/All Over Press
FEMININ: Bruce Jenner er stefaren til formfulle Kim Kardashian. Nå skal han selv bli kvinne, ifølge People. Foto: Broadimage/REX/All Over Press Vis mer

I tillegg skal han ha sagt at brystene hans har vokst til å bli en C-cup, men at han fremdeles vil ta en forstørrende operasjon, ifølge bladet In Touch.

Sitt mannlige kjønnsorgan skal han imidlertid ikke ha planer om å kvitte seg med.

-Selv om han planlegger å leve livet sitt som en kvinne, vil han beholde penisen inntil videre, sier en kilde til bladet ifølge radaronline.com.

Lager reality-serie

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Kim Kardashians stefar dokumentere prosessen med en helt egen TV-serie på kanalen E!, og skal ha premiere i enten mai eller juni.

- Den vil gå på lufta når han er klar for å være åpen om overgangen sin. Men han ter seg mer og mer selvsikkert og virker veldig lykkelig, sier Peoples andre innsidekilde. 

Bruce Jenner, som på 1970-tallet var i verdenstoppen i tikamp, ble høsten 2014 enslig etter at Kris Jenner søkte om skilsmisse fra ham.

Han har foreløpig ikke kommentert påstandene til Radaronline.

LES OGSÅ: Derfor smiler hun nesten aldri på bilder