<strong>TAKKER PUPPENE FOR EN STOR DEL AV SUKSESSEN:</strong> «Det er fælt å si det, men jeg må si puppene mine. De har alltid tjent meg bra. De er gode å ha» sier Jennifer Love Hewitt på spørsmålet om hva som er hennes favorittkroppsdel. Foto: All Over Press
TAKKER PUPPENE FOR EN STOR DEL AV SUKSESSEN: «Det er fælt å si det, men jeg må si puppene mine. De har alltid tjent meg bra. De er gode å ha» sier Jennifer Love Hewitt på spørsmålet om hva som er hennes favorittkroppsdel. Foto: All Over Press Vis mer

- Puppene har tjent meg bra

Filmstjernen støtter seg ikke bare på skuespiller-talentet...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jennifer Love Hewitt (33) har gjort suksess blant annet i TV-serien «Party of Five» og filmer som «I Know What You Did Last Summer» og «The Client List».

Men i et intervju med bladet Maxim sier Jennifer at hun ikke bare kan takke sine evner som skuespiller for suksessen. Hun hevder at også hennes bryster skal ha æren for at hun har fått en del av rollene sine.

På spørsmål om hvilken del av sin kropp hun liker best, svarer hun «Det er fælt å si det, men jeg må si puppene mine. De har alltid tjent meg bra. De er gode å ha».

Jennifer avslører også i intervjuet at hun holder seg i form ved å trene på en strippestang, hun har i hjemmet sitt.

- Det er en fin måte å komme i kontakt med sin seksualitet på. Jeg liker også å bake, så jeg har ofte en kake i ovnen, mens jeg trener, sier hun ifølge The Sun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det første jeg skal gjøre er å løfte puppene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer