BRYLLUP: Coleen og Wayne gifter seg 12. juni, og får over 30 millioner kroner for bryllupsbildene.  Foto: All Over Press
BRYLLUP: Coleen og Wayne gifter seg 12. juni, og får over 30 millioner kroner for bryllupsbildene. Foto: All Over PressVis mer

- Puppene har krympet

Coleen har slanket seg ut av bryllupskjolen...

SEHER.NO: Vordende fotballfrue Coleen McLoughlin (22) måtte ta en nødtur til New York, kun to uker før hennes planlagte bryllup med Manchester United-stjernen Wayne Rooney (22).

Årsaken - brudekjolen til nærmere èn million kroner passer ikke lenger.

Det var da Coleen nylig skulle prøve kjolen, som er designet av Marchesa, en siste gang, at hun fant ut at den var blitt for stor. Og da særlig over bysten.

Grunnen til at kjolen ikke passer lenger, er at Coleen har forsøkt å slanke seg en del før bryllupet, noe som har resultert i at puppene hennes har minsket.

Derfor måtte 22-åringen droppe alle andre bryllupsplaner og ta et hastefly til New York, slik at designeren kunne rette på kjolen, skriver Daily Mail.

Coleen og Wayne får nærmere 30 millioner kroner av OK! Magazine for bildene fra det eksklusive bryllupet, som holdes 12. juni.

- Coleen er superstresset, og dette er virkelig enhver bruds mareritt. Det er så mye for henne å organisere, med masse fester både på Cote d`Azur, Sicilia og på en yacht i Middelhavet, sier en kilde nær den vordende fotballfruen.

Ifølge kilden har Coleen trent med en personlig trener, både for å holde seg i form fysisk, men også for å takle det psykiske stresset rundt bryllupet.

- Coleen har forsøkt å sørge for at alt er på plass, samtidig som hun har trent med en personlig trener for å holde seg i form. Det virker som om stresset rundt alt sammen har fått henne til å bli litt for tynn, og kjolen passer ikke lenger rundt bysten hennes. Hun ble helt knust. Det vakre kjolen var hennes favoritt-ting med hele bryllupet, den skulle få henne til å føle seg som en prinsesse, sier kilden.

Coleen befinner seg fortsatt i New York, og vil ifølge kilden være der helt til kjolen er fikset.

- Da hun fant ut at kjolen ikke passet, slapp hun alt hun hadde i hendene og stakk til New York. Endringene på kjolen vil bli utført av de beste designerne på Manhatten, og hun blir der så lenge hun må, men hun håper å komme tilbake i løpet av noen dager, sier kilden.

22-åringen har tidligere fortalt at det er svært viktig for henne å se "riktig" ut i bryllupet.

- Jeg hadde ikke lyst til å gå ned for mye, eller legge på meg. Jeg har lyst til å se helt riktig ut, sa Coleen nylig.

LES OGSÅ: - De mest sexy fotballfruene