- Puppene har alltid vært i veien

Nå gleder Fam Irvoll seg over å endelig ha fått gjort noe med dem.

PUPPEFRI: Designer Fam Irvoll gikk igjennom en brystreduksjon for noen uker siden, og til VG Helg sier hun at den nye tilværelsen med mindre pupper er svært frigjørende. Her er hun avbildet på lanseringsfest i slutten av februar, like før operasjonen Foto: Stella Pictures
PUPPEFRI: Designer Fam Irvoll gikk igjennom en brystreduksjon for noen uker siden, og til VG Helg sier hun at den nye tilværelsen med mindre pupper er svært frigjørende. Her er hun avbildet på lanseringsfest i slutten av februar, like før operasjonen Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Klesdesigner og kjendisfavoritt Fam Irvoll er kjent for sine lekne og fargesprakende kreasjoner. Og nå gleder 32-åringen seg over å være mer frigjort seg også, etter å ha gått igjennom en operasjon for å redusere størrelsen på brystene.

- De var for store. Jeg har alltid visst at jeg skulle kvitte meg med dem, måtte bare vente til etter første barn. De har alltid vært i veien, sier Irvoll til VG Helg.

Den suksessrike designeren, som er aktuell med boken «Sy klær til kidsa», ble mamma til datteren Noellé sommeren 2011. Hun omtaler den nylig reduserte bryststørrelsen som «helt vilt» frigjørende.

- Før pleide jeg å ligge på magen i sånn flygestilling. Fram til jeg sluttet som kunstløper som 18-åring hadde jeg jo ikke pupper. Når rekonvalesensen er over kan jeg endelig flate ut på magen igjen, uten å måtte bygge opp med pute under magen, forteller hun til magasinet.

Etter alt å dømme er det ikke bare bryststørrelsen som har minket for 32-åringen. Hun avslører nemlig at hun har svært trent hardt de siste månedene, for å komme ned i en BMI som gjorde at hun kunne få operasjonen dekket av staten.

- Jeg har brukt gaffatape og tre sports-BH'er, røper hun i intervjuet med VG Helg.


Men Fam Irvoll er åpenbart ikke ferdig med tredemøllen. Tidligere denne uken postet hun et bilde fra treningsstudioet sitt på Instagram, der hun med glede annonserte at hun endelig var tilbake på trening etter det omfattende inngrepet.

«Aaaaaand im back! Finally! Hello små løpe boobz!» skrev hun entusiastisk under bildet.
 
LES OGSÅ: Slik var hans farvel med faren


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer