PUPPEGURI: Victoria Beckham, her sammen med tidligere Spice Girls-kollega Geri Halliwell, vil lage kjoler som ikke fører til at brystene blir klemt opp i halsen - som her. Foto: AP
PUPPEGURI: Victoria Beckham, her sammen med tidligere Spice Girls-kollega Geri Halliwell, vil lage kjoler som ikke fører til at brystene blir klemt opp i halsen - som her. Foto: APVis mer

- Puppene er oppe i halsen igjen

Nå vil Victoria Beckham lage toalett-kjoler.

SEHER.NO: Victoria Beckham (34) er i full sving med å lansere sin andre kleskolleksjon for kvinner.

Nå forteller "Posh" at hun har designet kjoler som er enkle å gå på do med, skriver The Times.

Og helst skal kjolene ikke klemme brystene opp i halsen...

- Jeg prøver alle klærne selv, og jeg vet hva som føles komfortabelt. Jeg vet hvordan en kjole skal sitte på. Jeg har brukt så mange tidligere, og når jeg ser på bildene tenker jeg: "Jøss, puppene er oppe i halsen igjen fordi korsettet er for kort og ikke kuttet høyt nok", sier krydderjenta til avisa.

Beckham slår også et slag for skikkelige glidelåser.

- Jeg visste at jeg kom til å bruke penger på glidelåser med høy kvalitet fordi jeg har hatt min andel dårlige glidelåser. Jeg ville ha en glidelås som kan åpnes fra begge ender, slik at du enten kan ta kjolen over hodet eller å stige rett inn i den - og, du vet, å gå på do ville ikke blitt et så stort problem, sier hun.

I intervjuet kommer det også frem at "Posh" mener at det å være med i Spice Girls gjorde det vanskeligere for henne å følge drømmen om å bli designer.

- Å være i Spice Girls - når det kommer til mote - åpnet nok ingen dører. Hvis noe, lukket det dem igjen, og jeg måtte slå dem opp.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES MER OM VICTORIA: - Vi er ikke PR-kåte