- Puppene er i veien for magemusklene mine

Nå vil Jodie Marsh ha en brystreduksjon.

ETT PROBLEM: Men glamourmodellen irriterer seg over én ting. Puppene er for store, og må reduseres, slik at magemusklene synes bedre. Foto: All Over Press
ETT PROBLEM: Men glamourmodellen irriterer seg over én ting. Puppene er for store, og må reduseres, slik at magemusklene synes bedre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen og glamourmodellen Jodie Marsh sjokkerte da hun i forrige måned viste seg fram i en kroppsbyggerkonkurranse i Sheffield. Kroppen var totalt forandret, og Marsh selv påsto at hun aldri hadde følt seg så sexy.

Men det er én ting som plager den 32 år gamle modellen. Puppene er rett og slett for store. Nå ønsker kroppsbyggeren å få en brystreduksjon.

- Brystene mine pleide å se store, men også naturlige ut. Men etter at jeg begynte å trene, har jeg blitt så mager at de virkelig stikker ut, sier hun til The Sun.

Akkurat det viste seg å være et problem under den siste kroppsbyggerkonkurransen.

- I mesterskapet sist helg var puppene mine virkelig ikke på min side. De hang så langt ned at jeg måtte holde dem oppe, sånn at dommerne kunne se magemusklene mine ordentlig.

Det betyr at Marsh, som ble et kjent navn gjennom 2007-serien «Totally Jodie Marsh: Who'll Take Her Up the Aisle?», nå har planen klar.

- Min neste jobb blir definitivt å skaffe meg mindre brystimplantater.

Den britiske avisen skriver at stjernen nå løfter vekter som er større enn hennes eget hode, og at hun trener opp til åtte timer daglig, syv dager i uken. Da har hun natulig nok ikke tid til kjæreste.

- Jeg har vært singel i to og et halvt år, og jeg har aldri vært lykkeligere. Jeg har brukt hele livet mitt på verdiløse menn som har tjent penger på meg. Nå er jeg endelig sterk nok til å si at jeg er glad for å være alene. Sex kan vente

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har aldri følt meg mer sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer