- Puppene begynte å skli fra hverandre

Derfor måtte «Robinson»-deltageren Cecilie Felice Westgård operere for andre gang. Nå kaster hun klærne i FHM.

KASTER KLÆRNE: Cecilie Felice viser seg lettkledd for magasinet FHM. Foto: Per Heimly/FHM
KASTER KLÆRNE: Cecilie Felice viser seg lettkledd for magasinet FHM. Foto: Per Heimly/FHM Vis mer
SEHER.NO: Cecilie Felice Westgård (23) har denne høsten blitt et populært TV-fjes gjennom TV3-programmet «Robinson- ekspedisjonen».

Nå kaster hun klærne og pryder forsiden til magasinet FHM. I et intervju med bladet forteller 23-åringen at hun har operert brystene to ganger.

- Jeg har lagt inn silikon to ganger, første gang var da jeg var 19 år. Jeg var kjempefornøyd, men etter et par år begynte de å skli fra hverandre, og det var grunnen til at jeg opererte en gang til, sier hun til FHM.

For Westgård, som jobber som kranfører, var det intet problem å legge seg under kniven på nytt.

- Jeg fikk litt sånn fitness-pupper – nærmest som to plastelinaklumper man har kastet på brystet. Det hadde jeg jo ikke lyst på. Så da gikk jeg til legen og sa at jeg ville ha konstant kløft, er blant det hun sier i FHM-intervjuet.

Cecilie fortalte tidligere til Seher.no at hun ikke har tid til kjæreste.

- Jeg er singel og trives med det. Noe kjæreste har jeg rett og slett ikke tid til. Jeg var forberedt på at det ville komme en del henvendelser etter «Robinson», men de må nok regne med å bli skuffet til, sa hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte bare «å faen»