Puppen sprakk

Lene Alexandra må fjerne silikonprotesen, men har bestemt at hun vil legge inn en ny.

VAREMERKE: Lene Alexandra vil erstatte den ødelagte 600-grams puppeprotesen. - De er blitt en del av meg sier hun.  Foto: Henning Jensen, Se og Hør
VAREMERKE: Lene Alexandra vil erstatte den ødelagte 600-grams puppeprotesen. - De er blitt en del av meg sier hun. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Det verket og gjorde utrolig vondt med en gang.

Glamourmodellen Lene Alexandra Øien (24) sprakk da hun fikk en fotball i brystet fredag ettermiddag.

Den tidligere Robinson-deltageren hastet til legevakta og fikk konstatert at protesen hennes som var fylt med 600 g silikon var sprukket. Nå går Lene Alexandra på smertestillende for å utføre oppdrag mens hun venter på operasjon.

Lene Alexandra advarer andre jenter mot å legge inn silikon - og skulle ønske det var høyere aldersgrense for å utføre inngrepen, men hun kommer ikke til å fjerne sine egne proteser, skriver VG.

- Silikonpuppene er blitt en del av meg. Det hadde vært rart å fjerne dem nå, dessuten er de blitt et modellvaremerke, sier glamourmodellen som er selvstendig næringsdrivende.

Nylig ble også Lene observert sammen med komiker Zahid Ali på romantisk tur i en oslopark.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer