PUPPETABBE I JUSTIN-DUETT: Janet Jacksons mye omtalte brystblotting skapte selvsagt furore i det lett moralisiske USA, og CBS sliter fortsatt med hendelsen, enda det skjedde i 2004.
PUPPETABBE I JUSTIN-DUETT: Janet Jacksons mye omtalte brystblotting skapte selvsagt furore i det lett moralisiske USA, og CBS sliter fortsatt med hendelsen, enda det skjedde i 2004.Vis mer

Puppen i retten for tredje gang

Tiårets duettskandale fortsetter å hjemsøke tv-selskapet...

SEHER.NO: Janet Jacksons (43) mye omtalte brystblotting - som sies å være en av tidenes største kjendisskandale - fortsetter å hjemsøke sangerinnen.

Artisten sang en duett med Justin Timberlake (28), da hun kom til skade (?) for å vise et bryst på direktesendt TV under Super Bowl i 2004.

Dette skapte selvsagt furore i det lett moralistiske USA, og Janet endte opp med å måtte beklage stuntet.

TV-nettverket, som eier rettighetene til Super Bowl, må nå i retten for tredje gang. De har fått en bot på rundt 31.540.000 norske kroner i etterkant av bryst-stuntet, ifølge B&S.

Retten er satt til 23. februar, og de vil da diskutere boten.

- Siden dette er den tredje omgangen i retten, kommer det til å bli lengre diskusjoner, sier tv-selskapets advokaten.

Muntlige krangler i den andre runden førte til flere undersøkelser rundt saken, og CBS håper at denne rettsrunden fører til et bedre utfall.

- Det er viktig at retten tar denne saken seriøst nå, soier CBS-advokaten.

Du kan se den mye omtalte brystblottingen på Youtube!


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: Blottet brystet på prisutdeling