Kristin Cavallari:

Puppeglipp for tv-stjernen

Kristin Cavallari viste frem litt mer enn planlagt på den røde løperen.

PÅ RØD LØPER: Kristin Cavallari strålte på den røde løperen. Antrekket ville derimot ikke spille helt på lag med henne. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Kristin Cavallari strålte på den røde løperen. Antrekket ville derimot ikke spille helt på lag med henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kristin Cavallari (31) ble for alvor kjent gjennom «Laguna Beach» og «The Hills» allerde som 17-åring. I dag er den amerikanske tv-stjernen blitt 31 år og trebarnsmor.

Siden debuten på tv-skjermen har hun blant annet startet sitt eget smykkemerke, «Uncommon James», og fått egen tv-serie som følger hennes hektiske liv med tre barn, en karriere og ektemannen, Jay Cutler (35) i Nashville.

Til tross for at Kristin forlot livet i stjernebyen Los Angeles, har hun nok å henge fingrene i. Blant annet er hun stadig å se på røde løpere i ulike sammenhenger, noe hun gjorde søndag i Toronto.

PUPPEGLIPP: Kristin Cavallari viste mer enn planlagt på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
PUPPEGLIPP: Kristin Cavallari viste mer enn planlagt på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blottet brystvorten

31-åringens spenstige, gule antrekk skulle imidlertid by på utfordringer - og trolig i større grad enn hva Kristin hadde sett for seg.

I blitsregnet fra fotografene poserte hun både fremover og sidelengs, og det er sistnevnte posering som viser mer enn vanlig.

VISTE LITT FOR MYE: TV-stjernens utringede kjole avslørte mer enn planlagt på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
VISTE LITT FOR MYE: TV-stjernens utringede kjole avslørte mer enn planlagt på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

For selv om Kristin viser mye hud i sin lårkorte kjole med dyp utringning, er det brystpartiet som har fått folk til å sperre opp øynene.

På flere bilder ser man nemlig tydelig Kristins brystvorte mens hun smiler til fotografene.

Kristin har foreløpig ikke kommentert puppeglippen, men har delt et bilde fra kvelden med sine 3,3 millioner følgere på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

#AboutLastNight ✨

Et innlegg delt av Kristin Cavallari (@kristincavallari)

Met this guy 8 years ago today. Where does the time go?! ❤️

Et innlegg delt av Kristin Cavallari (@kristincavallari)

Kristin giftet seg i 2013 med Jay, etter at de hadde vært et par i tre år.

Siden den gang har de fått tre barn sammen, sønnene Camden (6) og Jaxon (4) og datteren Saylor (2), som de har valgt å holde utenfor rampelyset. Kristin har selv uttalt i sin nye serie at de vil at barna selv skal få velge om de vil være offentlige eller ikke.

Opp i vekt

Da paret ventet den lille jenta for to år siden, avslørte de selv nyheten i sosiale medier.

- Vi er i gang igjen! Det er en glede å kunne annonsere at baby nummer tre er på vei! Cutler-gjengen bare fortsetter å vokse, skrev Kristin på sin egen app, ifølge E!News.com.

Å være gravid for tredje gang så realitystjernen ut til å takle på strak arm. Hun opplevde heller ingen problemer med sine to første svangerskap.

GIFT: Kristin er gift med den tidligere amerikanske fotballspilleren Jay Cutler. Foto: NTB scanpix
GIFT: Kristin er gift med den tidligere amerikanske fotballspilleren Jay Cutler. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er så heldig. Begge graviditene har vært veldig lette for meg. Jeg har bare vært veldig sliten. Det føltes som om jeg kunne sove hele dagen hver eneste dag, har hun tidligere fortalt.

Mens de fleste nybakte mødre sliter med å miste babyvekten etter fødselene, så hadde 31-åringen det motsatte problemet.

- Jeg vet ikke hvorfor eller hvordan det skjedde, men etter at jeg fikk barn, så har kroppen min forandret seg. Nå må jeg jobbe hardt for å beholde muskler og for å bygge muskler sånn at jeg ikke ser for tynn ut.

- Jeg har ingen kurver, så det er veldig lett at jeg ser for tynn ut og det liker jeg ikke. Derfor drikker jeg proteinshaker og løfter tunge vekter, fortalte hun.

LES OGSÅ: - De er følelsesmessig forlatte sjeler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer