Puppeglipp for Longoria på rød løper

Skuespillerinnen gikk imot alle moteeksperters råd - da hun stilte i kjole fra Mette-Marits favorittdesigner.

LIKHETSTREKK: Eva Longorias Golden Globe-kjole, designet av Emilio Pucci, minnet mye om Pucci-kjoler kronprinsesse Mette-Marit tidligere har brukt. Foto: NTB scanpix og All Over Press
LIKHETSTREKK: Eva Longorias Golden Globe-kjole, designet av Emilio Pucci, minnet mye om Pucci-kjoler kronprinsesse Mette-Marit tidligere har brukt. Foto: NTB scanpix og All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er en kjensgjerning blant moteeksperter at dersom du ikler deg en kjole med åpen rygg eller høy splitt, må den for all del ikke ha dyp utringning i tillegg.

Da Eva Longoria (37) ankom Golden Globe-utdelingen i Los Angeles natt til mandag, stilte hun likeså godt opp i en svart kjole med nettopp høy splitt og utringning både foran og bak.

Det var mye å holde styr på for den vakre «Frustrerte Fruer»-stjernen, og da hun på ett tidspunkt prøvde å få styr på de lange lagene med chiffon, blottet hun brystet for de utallige fotografene som hadde tatt veien til den røde løperen.

Longoria oppdaget raskt puppeglippen, ettersom fotografenes blits fikk fart på seg, og lo det hele bort.

Den sorte blondekjolen er designet av Emilio Pucci, som også er en av kronprinsesse Mette-Marits (39) favorittdesignere.

Under Nobelkonserten i 2011 stilte kronprinsessen opp i en sort blondeliknende kjole fra Pucci, og ved danske dronning Margrethes (72) jubileumsfest i 2012, i forbindelse med hennes 40 år på tronen, bar Mette-Marit en lang, hvit kjole med åpen rygg - ikke ulik den Longoria bar tidligere i uken.

Dog litt mer tekkelig vel å merke...LES OGSÅ: Eva Longoria fjerner tatoveringene av eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer