Puppeglipp for Courtney (47)

Den skandaliserte rockestjernen overlot lite til fantasien...

PUPPEGLIPP: Den skandaløse rockestjernen Courtney Love (47) overlot lite til fantasien da hun forlot en restaurant i New York i denne avslørende toppen. Foto: All Over Press
PUPPEGLIPP: Den skandaløse rockestjernen Courtney Love (47) overlot lite til fantasien da hun forlot en restaurant i New York i denne avslørende toppen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den avdankede skandaleartisten Courtney Love (46) er kjent for sin stadige upassende oppførel og for diverse skandaleoppslag.

Etter en middag med venner på restaurangen Del Posto i New York fredag, klarte enken etter Nivana vokalisten Kurt Cobain på ny å pådra seg oppmerksomhet da hun kom ut av spisestedet med brystene tydelig fremme i en avslørende og tettsittende topp.

Men dette er langt fra første gang at Courtney Love viser hud. I januar 2010 publiserte hun toppløs-bilder av seg selv på Twitter, og begrunnet naken-stuntet med at hun ville vise frem sine nye tatoveringer.
 
Senere samme år la Courtney, som er kjent for å ha slitt med store rusproblemer de siste årene, ut et bilde Twitter der man ser rockestjernen henslengt i en lenestol, kun iført truse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Publiserte toppløsbilder av seg selv på Twitter 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer