Puppebildene felte henne

Katie Rees mistet tittelen etter at nakenbilder spredde seg på nettet - bare dager etter at Miss USA nesten ble fratatt kronen.

SPARKET: Katie Rees var Nevadas kandidat til Miss USA 2007, men mistet tittelen da nakenbilder av henne ble spredt på nettet. Bildet er to år gammelt. Foto: All Over Press
SPARKET: Katie Rees var Nevadas kandidat til Miss USA 2007, men mistet tittelen da nakenbilder av henne ble spredt på nettet. Bildet er to år gammelt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det stormer rundt missene i USA!SEHER.NO: Vakre Katie Rees (22) har blitt fratatt tittelen som Miss Nevada 2007. Private nakenbilder av 22-åringen spredte seg på nettet i går. På bildene blotter blondinen brystene, simulerer oralsex og kliner med jenter, i følge aftonbladet.se. På Splash News Online ligger de ville bildene, der Katie og tre venninner lufter fordelene sine. Helen Salas overtar tittelen, og er Nevadas nye kandidat til Miss USA 2007.LES OGSÅ: Denne uken holdte regjerende Miss USA, Tara Conner (20), på å miste tittelen. Fem år gamleNakenbildene av Katie Rees fikk arrangørene til å se rødt. I går kom beskjeden:-Katie Rees har blitt fratatt sine oppgave som Miss Nevada 2007, sier president for Miss Universe, Paula Shugart, i følge aftonbladet.se.Ifølge skandalemissens advokat, Mario Torres, er bildene fem år gamle.-Katie Rees vil at almennheten skal vite at hun var 17 år og hadde et øyeblikk med dårlig dømmekraft. Hendelsen den kvelden er ikke representativ for den personen hun er, sier han til TV-programmet Extra, ifølge den svenske nettavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer