Puppe-suksess for Falck

Etter ti år som plateselskapssjef, kan Christer Falck oppleve sin største suksess noensinne, når han lanserer "My boobs are ok"

LER HELE VEGEN TIL BANKEN: Det lukter kassasuksess når Christer Falck satser på mer lettkledde damer i plateselskapet sitt. Foto: TV3
LER HELE VEGEN TIL BANKEN: Det lukter kassasuksess når Christer Falck satser på mer lettkledde damer i plateselskapet sitt. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Penger på pupp!


SEHER.NO:  - Jeg har aldri opplevd maken til respons på noe jeg har gitt ut, sier Falck (37) til Dagsavisen.


Plateselskapet hans - C+C Records - skal lansere glamourmodellen Lene Alexandra Øiens (25) singel "My Boobs Are OK" i over 80 land!


- Erfaringene med C+C Records viste at det ble stadig vanskeligere å nå frem med seriøs musikk. Men synger du om pupper, slås folk om å få deg på TV, sier han.


I Italia skal selskapet ha sagt ja uten å ha hørt singelen!


Se musikkvideoen på Se og Hør TV!


Lene Alexandra jubler også over den uventede suksessen.


- Det er kjempespennende og gøy å få så mye respons både i Norge og utlandet. Men jeg tar en dag av gangen og prøver å ikke glede meg for tidlig, sier glamourmodellen.


Falck får det travelt framover. I tillegg til innspilling av et album med Øien, har TV3 bestemt seg for å satse på en ny runde med realityprogrammet "Robinson".


Og  Christer  - som vant "Robinson" i 1999 - brukte ikke lang tid på  å takke ja til  å  være programleder for syvende gang. Programmet skal etter planen sendes i løpet av  høsten.
LES MER: Djevelsk programleder 


LES OGSÅ: Puppen sprakk!


  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer