Puppe-popdronning la på svøm

Uredd sexsymbol stupte ut i haibefengt farvann. Fullt påkledd...

MODIG: Samantha Fox ble utfordret til å hoppe i havet. Australias kystlinje er kjent for sine mange haibesøk. Foto: Promo
MODIG: Samantha Fox ble utfordret til å hoppe i havet. Australias kystlinje er kjent for sine mange haibesøk. Foto: Promo Vis mer
SEHER.NO: Inntil nylig har det vært stille rundt Samantha Fox’ person. Nå er hun tilbake og denne gangen på TV-skjermen i den britiske realityserien ”I’m a Celebrity”. I den forbindelse tok den brystfagre sangerinnen utfordringen med GMTV-kokken Gino D'Acampo og de to deltakerne svømte en lengre strekning i det haifylte farvannet utenfor Australias østkyst.

Iført en tettsittende cocktailkjole og masse smykker plumpet Samantha ut i havet hvor det kun få dager tidligere var blitt observert en fem meter lang hvithai, som spiste en mindre hai.
De fleste gutterom på 80-tallet var tapetsert med plakater av den sexy sangerinnen og jentene sang med til hitene 'Touch me' og 'I Wanna Have Some Fun'. Tre år på rad ble veldreide Samantha kåret til årets side 3-pike av avisen The Sun og i denne perioden forsikret hun brystene sine for 2.5 millioner kroner.

I 2009 ser ting litt annerledes ut - Samantha er blitt 43 år og hun knuste nok mange guttehjerter da hun offentliggjorde at hun planlegger å gifte seg med sin kvinnelige manager Myra Stratton.
Samantha ønsker nå å utgi en selvbiografi og når den farefylte realityserien er over skal hun igjen pryde side 3 i avisen The Sun.

- Jeg håper det britiske folk nok en gang vil trykke meg til sitt bryst, sier Samantha Fox til avisen 'The Mirror'.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hasselhoff møtte tigerhai