TIL TOPPS: Videoen og låten til Lene Alexandra kan bli sommerens store hit i 82 land! Foto: Se og Hør
TIL TOPPS: Videoen og låten til Lene Alexandra kan bli sommerens store hit i 82 land! Foto: Se og HørVis mer

Puppe-pop på topp

Lene Alexandra Øien er siste i rekken av brystfagre piker som prøver å toppe hitlistene.

Store fordeler i bransjen...

SEHER.NO: De har store bryster og liker å vise dem frem. Ikke alle kan synge, men de prøver likevel å bli pop-stjerner. Stadig dukker de frem med sexy videoer, og en enkel låt. Lene Alexandra Øien er nemlig langt fra den eneste glamour-modellen som har erobret hitlistene.

Hennes låt - og ikke minst videoen - "My Boobs Are OK" er solgt til 82 land og den sexy videoen er blant verdens mest spilte på YouTube.

- Det er utrolig morsomt at singelen går så bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Lene Alexandra  til Se og Hør.

Den første som gikk fra pupp til pop var Samantha Fox - som fikk en verdensslager med "Touch Me". Hun begynte som puppemodell da hun var bare 16, og var allerede en etablert glamourmodell da hun ble pop-stjerne i 1986. I 2003 sto hun frem lesbisk, og er nå gift med sin kvinnelige manager Myra Stratton.

Andre puppestjerner som ble pop-stjerner er Sabrina og Jordan.

I Norge har vi eksempler som Carina Dahl, Helene Rask, Aylar Lie og Linda Johansen. Carina har platekontrakt med Stargate, mens Helene har gitt ut tre singler og albumet "Colours". Aylar fikk en liten hit med partylåten "Boys Boys Boys" i fjor, mens Lek-Linda hadde en viss suksess med coverlåten "Hands Up" på 90-tallet.