Puppe-Pam i ny såpeserie

Pamela Anderson har sagt ja til å spille i ny badedrakt-serie.

PROFF I BADEDRAKT: Det er 15 år siden Pamela Anderson slo igjennom i "Baywatch", men 39-åringen er ikke redd for å ta på seg badedrakten igjen. Foto: Reggie Collier / WENN
PROFF I BADEDRAKT: Det er 15 år siden Pamela Anderson slo igjennom i "Baywatch", men 39-åringen er ikke redd for å ta på seg badedrakten igjen. Foto: Reggie Collier / WENN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sist vi så Pamela Anderson (39) på lerretet var som Borats største kjærlighet i julens hitkomedie ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”.

 Det gikk rykter om at denne rollen fikk Kid Rock (36) til å slå opp med Pamela, mens Anderson insisterer på at det var hun som slo opp med Kid Rock på grunn av hans sjalusi.


 Og nå kan det virke som om Kid Rock kan få flere grunner til å bli sjalu.

 

 Baywatch-stjernen fra 90-tallet vil høyst sannsynlig vil åpenbare seg i badedrakt igjen.

 

Den blonde Playboy-modellen var sist å se i TV-serien ”Stacked”. Nå har hun skrevet under en kontrakt med de tidligere Baywatch -produsentene om å spille i en ny TV-serie; et såkalt fantasi-drama.

 

Handlingen skal ifølge amerikanske medier finne sted på en beach club i Malibu.

 

Innspillingen av showet - som foreløpig ikke har fått noen tittel - begynner til våren.

 Vi gleder oss...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer