POP MED PUPP: Lene Alexandra Øiens puppe-sang "My Boobs Are OK" gjør det stort på YouTube, og skal nå lanseres i 82 land. Foto: Se og Hør
POP MED PUPP: Lene Alexandra Øiens puppe-sang "My Boobs Are OK" gjør det stort på YouTube, og skal nå lanseres i 82 land. Foto: Se og HørVis mer

Puppe-Lene til utlandet

- Sånne bryster er gode døråpnere, sier Christer Falck til VG.

Blir internasjonal artist!


SEHER.NO: Eks-glamourmodell Lene Alexandra Øien (25) sprer virkelig glede på nettet med singelen "My Boobs Are OK". Til nå har 450 000 mennesker sett den på YouTube, og snart skal singelen ut i 82 land. Først ute i lanseringen er Norge, Sverige, Danmark, Nederland og Belgia.


- Det var aldri meningen at dette skulle bli noe annet enn en morsom greie, så viser det seg at "My Boobs Are OK" fungerer over hele kloden, sier Christer Falck (37) til VG.


- Videoen er nr. 43 på listen over de mest sette innslagene på YouTube forrige uke, uansett innhold. I enkelte land, særlig Italia og Japan, sloss nærmest folk for å få utgi den, forteller han videre til avisen.


Falck avslører også at Alex Uttrup, den tidligere trunemanageren til Aqua, nå ønsker å bli manager for Lene Alexandra. Partene skal møtes i løpet av et par uker.


I tillegg er det blitt gjort en avtale med The Music Group (TMC) i Sverige som ledes av Gert Holmfred.


- Vi kunne aldri gjort dette alene og innså at det er bedre å få en liten prosentandel av noe som kan bli mye enn å få hundre prosent av ingenting, sier Falck.


- Ja, det ser virkelig lovende ut. I Sverige er ikke "My Boobes Are OK" utgitt ennå, men den ligger faktisk helt i toppen når det gjelder ringetoner og nedlasting. Låten sprer seg i rasende fart, takket være internett, fastslår Holmfred.