KOPI-PARIS: Til venstre Christina Aguilera på coveret av Maxim i mars. Til venstre Paris Hilton på september-coveret av tyske GQ. Det eneste som er endret er bamsen...men på poseringen inne i bladet viser Paris langt mer. Foto: Faksimile Maxim og GQ
KOPI-PARIS: Til venstre Christina Aguilera på coveret av Maxim i mars. Til venstre Paris Hilton på september-coveret av tyske GQ. Det eneste som er endret er bamsen...men på poseringen inne i bladet viser Paris langt mer. Foto: Faksimile Maxim og GQVis mer

Pupp ut for herme-Paris

Hilton er gul og kul - men det var kanskje ikke meningen at Tyskland skulle få se alt?

SEHER.NO: - Tyskerne elsker nakenhet, men jeg er ikke sikker på om de på lovlig vis kan trykke det i GQ.

Slik innleder den entusiastiske bloggeren NinjaDude et innlegg om en av sine yndlinger, geniet (!) Paris Hilton (26).

For den styrtrike superblondinen har stilt opp for den tyske versjonen av herrebladet, og det gjør hun kun iført en knallgul truse. Og med en pupp på avveie... og brystvorter er ikke tillatt i GQ.

En jenteromsaktig Paris poserer i den tyske utgaven av bladet med en bamse, men grepet er såpass løst, at høyre brystvorte kommer til syne.

Mer skal det altså ikke til før Ninja-gutten, og mange med ham, går i fistel.

Brystene til Hilton blir stadig vekk omtalt, og hotellarvingen har ofte vist dem frem. Paris har har sørget for å gi verden puppesjokk - og til og med byttet pupp mot penis!

LES OGSÅ: Adrian kler Paris naken