Ben Affleck:

Punget ut over 140 millioner for å bo nærmere ekskona

Ben Affleck kjøpte seg millionvilla rett rundt hjørnet for huset til ekskona Jennifer Garner.

FLYTTER: Ben Affleck har kjøpt seg ny bolig, rett rundt hjørnet for huset der hans ekskone Jennifer Garner bor. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER: Ben Affleck har kjøpt seg ny bolig, rett rundt hjørnet for huset der hans ekskone Jennifer Garner bor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne måneden ble det kjent at skuespillerstjerna Ben Affleck (45), som nylig fant lykken med TV-produsenten Lindsay Shookus (37), var på utkikk etter et nytt sted å bo.

Bakgrunnen for den hyppige boligtittingen var et ønske om å være nærmere ekskona Jennifer Garner (45) og deres tre felles barn Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6).

- Ben er på utkikk etter et familievennlig hus, har en kilde nær ham tidligere uttalt.

Nå ser det imidlertid ut til at Ben har funnet drømmehuset.

Ifølge Homes and Property skal 45-åringen ha punget ut hele 13,3 millioner britiske pund, noe som tilsvarer over 140 millioner kroner, for eiendommen.

Fikk hjelp av kjæresten

Ifølge nettstedet skal huset ligge i Pacific Palisades i California, rett rundt hjørnet fra der Jennifer og barna bor.

Det skal også ha vært Bens nye kjæreste Lindsay som hjalp ham med boligavgjørelsen.

Paret har nå mer enn nok plass til å boltre seg på. Ifølge Homes and Property rommer huset blant annet en egen kino, en egen bar og vinkjeller.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Ben Affleck og Lindsay Shookus observert sammen i januar tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Ben Affleck og Lindsay Shookus observert sammen i januar tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes på jobb

Det var i sommer i fjor de første overskriftene om Ben og hans nye kjæreste Lindsay så dagens lys.

Duoen skal ha møttes for første gang da skuespilleren var i London på jobb. Der dro de blant annet sammen for å se stykket «Ferryman» av Kate Winslets eksmann, Sam Mendes, skrev E! News.

- Dette er mer enn en sommerflørt. De har det gøy sammen og de bryr seg om hverandre. Forholdet er rimelig nytt, så de tar det rolig, fortalte en kilde til People den gang.

Siden da har duoen tilbrakt mye tid sammen, og blir ofte observert ute på restauranter og med barna til Ben.

Gode venner

Ben Affleck og Jennifer Garner har helt siden 2015, da de annonserte at de skulle skilles etter ti år, hatt et tilsynelatende godt forhold seg imellom og rundt samarbeidet om barna.

Under skilsmisseprosessen ble Ben boende på samme tomt som resten av familien, men måtte ta til takke med gjestehuset.

Saken fortsetter under.

SKILT: Til tross for skilsmissen har Ben Affleck og Jennifer Garner tilbragt mye tid sammen og med barna. Foto: NTB Scanpix / Broadimage Newswire
SKILT: Til tross for skilsmissen har Ben Affleck og Jennifer Garner tilbragt mye tid sammen og med barna. Foto: NTB Scanpix / Broadimage Newswire Vis mer

Tidligere denne måneden ble Jennifer og eksmannen avbildet sammen, da de som en familie på fem deltok på gudstjeneste i en kirke.

Vennskapet mellom eksene skal være så godt, at kilder nær dem i desember hevdet at førstnevnte ville forlate sin nye kjæreste for å vinne tilbake ekskona.

- Ben har bedt Jennifer om å gi ekteskapet en ny sjanse, men hun nekter å love noe før han har bevist at han har fått orden på livet sitt igjen, skal en kilde ha uttalt, ifølge Radar Online.

En annen kilde skal ha sagt til samme nettsted at Jennifer var åpen for forslaget.

- Jennifer kan ta Ben tilbake, men hun trenger bevis først.

Kjempet for ekteskapet

I hele to år prøvde Garner og Affleck å redde forholdet, men i april i fjor ble det spikeren i kista for paret da de signerte skilsmissepapirene.

Barna ble hos Jennifer og Ben flyttet ut, men ifølge People flyttet han ikke langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: Barna er det viktigste oppi alt, uttalte en kilde nær familien, og la til:

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

LES OGSÅ: - De har ikke snakket sammen på flere dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer