Punget ut for trønderbolig

Sportsparet Gøril Snorroeggen og Alexander Lund Hansen betaler 3,3 millioner for ny bolig i Trondheim.

Gøril Snorroeggen var lenge ute av landslaget, men gjorde comeback for Norge i fjor. I sommer vant hun OL-gull for andre gang.
Gøril Snorroeggen var lenge ute av landslaget, men gjorde comeback for Norge i fjor. I sommer vant hun OL-gull for andre gang. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I sommer signerte fotballkeeper Alexander Lund Hansen (29) under for Rosenborg for andre gang. Kjæresten er trønderen og håndballstjernen Gøril Snorroeggen (27) som også tok OL-gull med Norge i sommer. For tiden er hun proff i danske Esbjerg.
 
– Vi er fornøyd med boligkjøpet, sier Gøril i en kort kommentar til Seoghør.no.
 
Prislappen er på 3,3 millioner kroner for halvparten av en tomannsbolig. Ifølge prospektet er boligen på 97 kvadratmeter og inneholder ett soverom. Prisantydningen var på tre millioner kroner.
 
Landslagsspiller Gøril studerer også medisin og er på sitt femte år. Hun kom opprinnelig inn på medisinstudiet på St. Olavs Hospital i Trondheim. Kontrakten med Esbjerg går ut i juni neste sommer. Hun ønsker ikke å si mye om boligkjøpet kan være en antydning om at hun kan være på vei tilbake til norsk håndball og Byåsen.

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ennå. Det er litt tid igjen til jeg tar den avgjørelsen, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snorroeggen kan miste EM

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer