Astrid Uhrenholdt Jacobsen:

Punget ut for kjempevilla

Astrid Uhrenholdt Jacobsen har sikret seg en stor enebolig nordvest i Oslo.

NYTT HUSKJØP: Astrid Uhrenholdt Jacobsen har overtatt en kjempebolig i Sørkedalen i Oslo. Hun står ifølge offentlige dokumenter oppført som eneste kjøper. Foto: Mariam Butt / NTB
NYTT HUSKJØP: Astrid Uhrenholdt Jacobsen har overtatt en kjempebolig i Sørkedalen i Oslo. Hun står ifølge offentlige dokumenter oppført som eneste kjøper. Foto: Mariam Butt / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere langrennsstjerna Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34) har denne måneden overtatt en kjempevilla i Sørkedalen i Oslo.

Eneboligen - som går over tre etasjer - inneholder blant annet fem soverom, trimrom i underetasjen, dobbeltgarasje, og en egen praktikantdel.

Ifølge en fersk tinglysning betalte Jacobsen 14,2 millioner kroner for eiendommen. Det var Avisa Oslo som først omtalte kjøpet.

Stor boltreplass

Ifølge salgsoppgaven er boligen fra 2007, og framstår godt vedlikeholdt både ute og inne. Den ligger også usjenert til i umiddelbar nærhet til marka. Jacobsen har også sikret seg stor utendørs boltreplass med en tomt på drøye 700 kvadrat.

Hvor mye tid 34-åringen vil tilbringe i sitt nye krypinn framover, er derimot uklart.

Da Jacobsen la opp som idrettsutøver i fjor, fortalte hun til NRK at alt fokus skulle rettes mot legestudiene, som hun fullførte i år.

Flytter nordover

I slutten av juni ble det klart at hun har fått jobb som turnuslege i Vesterålen. Overfor TV 2 bekreftet den tidligere langrennsutøveren at hun dermed flytter nordover i halvannet år.

- Jeg tenkte at jeg har godt av å komme meg ut av Oslo, og oppleve noe annet, leve tett på naturen og ta meg et skikkelig eventyr, fortalte Jacobsen til God kveld Norge i juni.

Børsen har forsøkt å få en kommentar fra Uhrenholdt Jacobsen om boligkjøpet, uten hell.

VISER FREM BOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer