«Skal vi danse»-finalen:

Punget ut for kjærlighetsrede

På privaten samler kjendisene krefter før den siste dansen. Se hvor de bor!

VINNER HUN?: Alexandra Joner er en av dem som kan stikke av med seieren under lørdagens finalesending. Foto: Thomas Andersen / TV 2
VINNER HUN?: Alexandra Joner er en av dem som kan stikke av med seieren under lørdagens finalesending. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er det duket for en festkveld uten sidestykke. I flerfoldige uker har kjendisene fått svinge seg på parketten iført glitrende kjoler og høye hæler i seerfavoritten «Skal vi danse». Nå er det derimot klart for siste dans, og de som står igjen er Alexandra Joner (33) og Aslak Maurstad (31).

Begge har de imponert stort denne høsten, og lørdag skal de atter en gang knive om publikumsstemmene. Hvem som trekker det lengste strået, gjenstår å se.

Etter konkurransen, er det ikke utenkelig at både Maurstad og Joner må ta med seg danseskoene for å dra hjem og hvile litt. Etter flere uker på parketten og intensiv trening, er det trolig sårt tiltrengt å legge seg på sofaen. Men hvor er det finalistene egentlig slapper av best?

«SKAL VI DANSE»: På lørdag danset Aslak Maurstad til ære for kjæresten Martine. Vi har spurt han hvordan han kapret henne. Reporter: Celina Morken. Video: Klaus Fjellro. Vis mer

Punget ut for kjærlighetsrede

Både Maurstad og Joner har boliger sentralt i Oslo, som er nærme både kollektivtrafikk, severdigheter og uteliv.

Maurstad skal etter alt å dømme holde bo i Sandakerveien i hovedstaden, sammen med kjæresten Martine Hattestad Kveli.

Boligen 31-åringen har, er forholdsvis nyinnkjøpt. Til Avisa Oslo kunne nemlig Maurstad i september fortelle at han og kjæresten hadde kjøpt sin første bolig i hovedstaden sammen. Selv om de har bodd sammen tidligere, har de ikke eid en bolig sammen - før nå.

LYKKELIG PAR: Martine Hattestad Kveli og kjæresten Aslak Maurstad. Foto: Privat
LYKKELIG PAR: Martine Hattestad Kveli og kjæresten Aslak Maurstad. Foto: Privat Vis mer

- Det blir veldig bra å flytte til Sandaker. Jeg og Martine flytter sammen. Det blir en slags milepæl, om du vil, uttalte han til Avisa Oslo.

BYGÅRDEN: Etter det Se og Hør erfarer, skal Aslak og samboeren eie en leilighet i denne bygården. Foto: Morten Eik/Se og Hør
BYGÅRDEN: Etter det Se og Hør erfarer, skal Aslak og samboeren eie en leilighet i denne bygården. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Dagbladet har tidligere omtalt salget, og kunne da opplyse om at paret punget ut 8,1 millioner for sitt kjærlighetsrede.

Måtte starte på nytt

Maurstad er imidlertid ikke den eneste som har gått til innkjøp av ny bopel i det siste. Også medkonkurrent Alexandra Joner har vært på flyttefot dette året.

Etter det mye omtalte bruddet med investor Runar Vatne, måtte Joner finne seg et nytt sted å bo i hovedstaden.

Seerne fikk også et lite innblikk i flytteprosessen i dokuserien «Bloggerne», hvor man da fikk se at Joner sa adjø til villaen på Frogner til fordel for en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo.

STILIG: Leiligheten til Joner skal befinne seg på St.Hanshaugen i Oslo. Foto: Morten Eik/Se og Hør
STILIG: Leiligheten til Joner skal befinne seg på St.Hanshaugen i Oslo. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Se og Hør har tidligere omtalt at da Joner flyttet inn i sin nyinnkjøpte leilighet, prioriterte hun lykken istedenfor møbler, og bodde derfor da en liten periode uten spisebord, stoler og tepper.

- Siden det ble slutt (med Vatne, journ.anm.) har jeg sittet på et fly og reist fra problemene mine. Så det har vært min løsning på å finne tilbake til meg selv og bli lykkelig igjen, fortalte Joner til Se og Hør og la til:

- Da har dessverre møbler ligget nederst på prioriteringslisten. Det er jo dyrt å reise og ha det gøy, så jeg hadde ikke råd til både møblert hjem og ha det morsomt.

Alexandra Joner avslører hvorfor hun var ekstra nervøs før denne dansen. Video: TV 2 / Nora Skavhaug / Rød Løper Vis mer

Om Joner nå har fått på plass spisemøblement, er for undertegnede ukjent. Men på bildedelingstjenesten Instagram, kan det tilsynelatende virke som om hun har kommet seg litt mer på plass i sin nye og helt egne leilighet.

LES OGSÅ: Står frem etter fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer