Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Punget ut for drømmehuset

Influenserparet tar forholdet ett skritt videre med huskjøp.

DRØM I OPPFYLLELSE: Influenserparet Julie Visnes og Camilla Lorentzen avslører at de har kjøpt sitt første hus sammen. Foto: Privat
DRØM I OPPFYLLELSE: Influenserparet Julie Visnes og Camilla Lorentzen avslører at de har kjøpt sitt første hus sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenserparet Camilla Lorentzen (31) og Julie Visnes (25) var venner i flere år før de i fjor fant ut at de også hadde følelser for hverandre. At de to hadde blitt et par delte Lorentzen i et innlegg på Instagram.

«Ja, jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride», skrev Lorentzen til bildet som ble delt under Pride-helgen i fjor.

Kort tid senere røpet duoen at de hadde bestemt seg for å ta forholdet et steg videre ved å kjøpe bolig sammen. Det avslørte Lorentzen i en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon.

- Ja! Vi er faktisk på hus/leilighetsjakt i Tønsberg for øyeblikket. Håper vi finner noe skikkelig fint som vi kan gjøre ordentlig til vårt, skrev hun da.

Overfor Se og Hør forklarte Lorentzen at drømmen hadde vært en gjennomgående toppleilighet med store vinduer og en deilig veranda.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Boligdrømmen gikk i oppfyllelse

Nå, i et innlegg på Instagram, røper Lorentzen at boligdrømmen endelig har gått i oppfyllelse.

«VI HAR KJØPT HUS! Etter en nervepirrende budrunde, hvor vi var sikre på at vi kom til å tape, sto vi til slutt igjen som eiere av et helt flunkende nytt hus. Åtte minutters gange til stranden og skogen rett bak huset. Jeg kunne ikke drømt om noe bedre», skriver influenseren til et kyssebilde av seg selv og Visnes.

Instagram-innlegget inneholder også flere bilder av huset de har gått til innkjøp av. Når Se og Hør slår på tråden til Lorentzen kan hun fortelle at de aktivt har vært på leting etter en bolig siden november.

- Til slutt tenkte vi at vi sikkert måtte ha nytt finansieringsbevis siden det aldri kom ut noen nye boliger for salg. Så dukket plutselig dette huset opp i desember, men det var altfor dyrt. Vi har sikkert sett på huset 300 ganger, og tenkt: «åh, skulle ønske vi kunne bo der», forteller hun.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem fram den nye leiligheten sin. Vis mer

Fikk overraskende beskjed

Visnes og Lorentzen tenkte at det ikke var noe poeng å dra på visning da huset var utenfor deres prisklasse. De avtalte likevel en visning, men avlyste da de ikke orket å se på drømmehuset de ikke kunne kjøpe.

- Men så fikk jeg plutselig en melding fra megleren om at de hadde satt ned prisen på huset med 800 000 kroner fordi de ønsket å få solgt det fort. Vi dro på visning, la inn bud med en gang og bare håpet på det beste. Det ble til slutt en liten budrunde, men så fikk vi det, fortsetter Lorentzen.

HUSEIERE: Camilla Lorentzen og Julie Visnes gleder seg stort til å flytte inn i drømmehuset sitt i mars. Foto: Privat
HUSEIERE: Camilla Lorentzen og Julie Visnes gleder seg stort til å flytte inn i drømmehuset sitt i mars. Foto: Privat Vis mer

Visnes og Lorentzen endte med å punge ut totalt seks millioner for drømmehuset sitt.

- Hva gjorde at dere falt for dette huset?

- Egentlig litt av alt. Det er så stort og luftig, med store vinduer som gjør at det slippes inn mye lys. Når man jobber med Instagram er det å ha lys ganske viktig, slik at vi kan ta fine bilder inne. Også ligger huset åtte minutter fra Ringshaugstranda. Der tilbrakte vi hver eneste dag i fjor sommer. Vi var der allerede i mai med hengekøye og tepper. Det er virkelig drømmestedet med både skog og strand i nærheten, svarer hun.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

Forlovet seg

Overtakelsen finner sted allerede 1. mars, og Lorentzen legger ikke skjul på at de gleder seg stort til å flytte inn.

- Akkurat nå er vi blakke og føler oss litt redde, men det er likevel en god ettersmak. Det blir helt sikkert veldig bra, avslutter hun.

Huskjøpet kommer bare noen måneder etter at Visnes og Lorentzen røpet at de hadde forlovet seg. Gladnyheten delte sistnevnte på Instagram.

«She put a ring on it», skrev hun, og fortsatte:

«I noen uker har jeg mottatt biter av en historie med noen dagers mellomrom. Hver eneste lille del er blitt skrevet på bilder av oss, og i går kveld endte det hele i et puslespill hvor den fineste jenta i verden spurte om jeg ville gifte meg med henne. Bare oss. Helt alene. Akkurat som vi liker det. Åja, jeg da så klart ja».

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Overfor Se og Hør la ikke Lorentzen skjul på gleden hun følte som nyforlovet.

- Jeg hadde egentlig ikke ventet det i det hele tatt, men det føles bare så riktig. Du vet når hjertet smiler og du får en god følelse? Sånn har jeg det nå, fortalte hun.

LES OGSÅ: Punger ut for luksusvilla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer