FRYKTET SEXVIDEO: Kanye West skal ha punget ut med mye penger for å sikre seg rettighetene til en video som viser stjernen mens han har sex med en 18 år gammel jente.  Foto: wenn.com
FRYKTET SEXVIDEO: Kanye West skal ha punget ut med mye penger for å sikre seg rettighetene til en video som viser stjernen mens han har sex med en 18 år gammel jente. Foto: wenn.comVis mer

Punget ut for å stoppe hemmelig sexvideo

Kanye West fryktet videoen kunne ødelegge karrieren.

SEOGHØR.NO: Kanye West (38) skal ha betalt en formue for å hindre en sexvideo fra å se dagens lys. Han ønsker dermed ikke å følge i fotsporene til kona Kim Kardashian (35) som for alvor ble berømt etter en sexvideo med ekskjæresten.

«Gold Digger»-sangerens frekke video ble allikevel kjent gjennom en rekke rettspapirer. Det melder Radaronline, som ikke nevner hva saken dreide seg om.

- Rapperen brukte en del av sin formue for å hindre offentliggjøringen av en frekk sexvideo sammen med en ung kvinne som ligner på Kim Kardashian, skriver radaronline.com.

Videoen skal være 20 minutter lang og viser rapperen mens han har samleie med en 18 år gammel jente. Den ble spilt inn rett før han begynte å date kona Kim Kardashian.

GRAVID: Kanye Wests kone Kim Kardashian venter barn nummer to.  Foto: Splash News
GRAVID: Kanye Wests kone Kim Kardashian venter barn nummer to. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge nettsiden fryktet Kanye for artistkarrieren dersom videoen ble lekket.

- Videoen ble vist rundt til mulige kjøpere og det var mye interesse. Kanye var helt fra seg, sier en kilde til nettsiden.

DEDIKERT PAPPA: Kanye elsker å tilbringe tid med datteren North West.  Foto: Broadimage
DEDIKERT PAPPA: Kanye elsker å tilbringe tid med datteren North West. Foto: Broadimage Vis mer

West, som for tiden har et mer familievennlig image enn tidligere, skal ha blitt lettet da han trakk det lengste strået og sikret seg retten til videoen.

- Kanye ble veldig lettet. Det hadde vært en katastrofe om videoen kom ut, sier en kilde.

LES OGSÅ: - Kim Kardashian vil legge seg under kniven etter fødselen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.