STOR SUKSESS: Komiker og skuespiller Marit Voldsæter gjorde suksess med soloshowet «Med ræven i fatle» i 2007, her avbildet under premieren på Latter i Oslo. I 2010 vant hun Komiprisen for sin annen soloforestilling, «Drit i å danse».  Foto: STELLA PICTURES
STOR SUKSESS: Komiker og skuespiller Marit Voldsæter gjorde suksess med soloshowet «Med ræven i fatle» i 2007, her avbildet under premieren på Latter i Oslo. I 2010 vant hun Komiprisen for sin annen soloforestilling, «Drit i å danse». Foto: STELLA PICTURESVis mer

Punget ut fem millioner for drømmehuset

Komiker Marit Voldsæter er i ekstase over sitt nye boligkjøp.

SEHER.NO: Det tidligere «Kvinner på randen»-medlemmet Marit Voldsæter (44) har de siste årene gjort stor suksess med soloforestillingene «Med ræven i fatle» og «Drit i å danse».

Bergenseren har fått publikum til å åpne latterdøra så vel som lommeboka, og nå har den suksessrike 44-åringen brukt noe av inntektene på en personlig påskjønnelse: Et drømmehus til drøye fem millioner kroner!

– Det er et totalrenovert og fantastisk hus fra 1874. Midt i sentrum får jeg en terrasse på nesten 50 kvadratmeter. Tenk det! jubler Voldsæter overfor Se og Hør.

Den hvitmalte trevillaen ligger i Bergen sentrum, men litt opp i fjellsiden slik at utsikten over komikerens hjemby blir optimal.

Ifølge Se og Hør skal Voldsæter flytte inn i drømmehuset i slutten av juni. Med et boareal på omtrent 100 kvadratmeter og en enorm terrasse kan den kreative skuespilleren dermed utfolde seg rimelig fritt på den nye eiendommen - og kanskje få inspirasjon til flere kassasuksesser?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovet seg etter tre måneder