Emilie Voe Nereng:

Punget ut etter bruddet

Influenseren bladde opp millioner for sin nye bolig.

NY LEILIGHET: Emilie Voe Nereng har flyttet inn i sin nye leilighet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY LEILIGHET: Emilie Voe Nereng har flyttet inn i sin nye leilighet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august kom nyheten om at matinfluenser og tidligere toppblogger Emillie Voe Nereng (26) og forloveden Torgeir Glomnes Johansen har gått hver til sitt.

Det avslørte Nereng selv på Instagram.

«Dette er vanskelig å skrive, men føles riktig å dele; Jeg og min samboer gjennom mer enn seks år har bestemt oss for å gå hver vår vei. Jeg har utelukkende fine ting å si om han og om forholdet vi har hatt. Vi er gode venner og snille med hverandre oppi alt dette her, men selvfølgelig gjør det også utrolig vondt», skrev Nereng i innlegget.

Bodde i leiligheten annenhver uke

Eksparet bodde sammen i en toppleilighet på St. Hanshaugen, sammen med hunden Eddie. Leiligheten ble lagt ut for salg kort tid etter bruddnyheten.

ÅPENHJERTIG: Emilie Nereng, tidligere kjent som «Voe», har aldri lært seg å takle de stygge kommentarene. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

For kort tid siden kunne imidlertid 26-åringen røpe at hun har funnet seg et nytt sted å bo.

Nyheten delte hun selv i en video på Instagram, hvor hun blant annet viser små glimt av sitt nye hjem. Under videoen skriver hun:

«Takknemlig for alt som har vært - takknemlig for alt som vil komme».

Punget ut for leiligheten

I tiden etter overtakelse har hun delt små glimt på Instagrams historiefunksjon der hun blant annet maler veggene i sitt nye hjem.

Det har ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Emilie Voe Nereng.

Etter det Se og Hør er kjent med lå Nergengs nye leilighet ute til en prisantydning på 5,9 millioner kroner. 26-åringen kjøpte boligen for 50 000 under prisantydning.

Leiligheten ligger i populære Grünerløkka i Oslo, og er 58 kvadratmeter stor. I leiligheten er det blant annet to soverom, peis og balkong.

Solgt over takst

Leiligheten hun eide sammen med sin tidligere kjæreste er nå solgt. Den lå ute til en prisantydning på 10 millioner, og gikk 100 000 over prisantydning.

ELSKET DET: Da Emilie Voe Nereng var på inne på Kompani Lauritzen styrte kjæresten instagrammen hennes. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Nereng har tidligere fortalt Se og Hør at hun syntes det var trist å skulle selge leiligheten, som hun omtalte som sin drømmeleilighet.

Bosituasjonen var heller ikke ideell:

- Jeg har bodd i leiligheten annenhver uke, og det har jo ikke vært ideelt. Heldigvis har jeg en hektisk hverdag med mye planer, og jeg har bodd litt hos venner og familie, sa hun da.

Nereng, som opprinnelig er fra Hønefoss, har tidligere kunnet fortelle Se og Hør at det ikke var et tema å flytte tilbake til hjembyen med det første.

- Jeg har blitt veldig glad i Oslo og det er her jeg vil bo.

LES OGSÅ: Stjal showet: - Smellvakker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer