Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Punger ut millioner for bryllupet

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz skal etter alt å dømme gifte seg til helgen.

BRYLLUPSKLARE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz er snart mann og kone. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB
BRYLLUPSKLARE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz er snart mann og kone. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar for to år siden kunne kjendissønn Brooklyn Beckham (23) dele den hyggelige nyheten om at han hadde funnet lykken med skuespiller Nicola Peltz (27).

Paret lå ikke på latsiden etter at forholdet var bekreftet, og allerede i juli samme år ble det kjent at Booklyn hadde gått ned på kne og fått «ja» fra sin kjære.

Siden den gang har det imidlertid gått i et tilsynelatende langsommere tempo for de unge turtelduene, men nå skal de snart bli smidd i hymens lenker.

Prislappen på bryllupet

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant News, skal paret gifte seg førstkommende helg og de skal etter alt å dømme ikke spare på en eneste krone.

Ifølge nettstedet skal de gi hverandre sitt« ja» i Palm Beach, Florida, hvor Nicolas familie har en eiendom ved stranden verdt svimlende 131 millioner dollar - over 1,1 milliard norsk kroner.

Bilder, publisert av blant andre News, viser flere telt som er satt opp på eiendommen, og bryllupet i seg selv skal ha en prislapp på 5,24 millioner dollar, noe som tilsvarer over 46 millioner kroner.

Formue

Selv om prislappen kan få mannen i gata til å sette bryllupskaken i halsen, kommer både Brooklyn og forloveden fra velstående familier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer