Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Punger ut millioner for bryllupet

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz skal etter alt å dømme gifte seg til helgen.

BRYLLUPSKLARE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz er snart mann og kone. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB
BRYLLUPSKLARE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz er snart mann og kone. Foto: Felipe Ramales/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar for to år siden kunne kjendissønn Brooklyn Beckham (23) dele den hyggelige nyheten om at han hadde funnet lykken med skuespiller Nicola Peltz (27).

Paret lå ikke på latsiden etter at forholdet var bekreftet, og allerede i juli samme år ble det kjent at Booklyn hadde gått ned på kne og fått «ja» fra sin kjære.

Siden den gang har det imidlertid gått i et tilsynelatende langsommere tempo for de unge turtelduene, men nå skal de snart bli smidd i hymens lenker.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Prislappen på bryllupet

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant News, skal paret gifte seg førstkommende helg og de skal etter alt å dømme ikke spare på en eneste krone.

Ifølge nettstedet skal de gi hverandre sitt« ja» i Palm Beach, Florida, hvor Nicolas familie har en eiendom ved stranden verdt svimlende 131 millioner dollar - over 1,1 milliard norsk kroner.

Bilder, publisert av blant andre News, viser flere telt som er satt opp på eiendommen, og bryllupet i seg selv skal ha en prislapp på 5,24 millioner dollar, noe som tilsvarer over 46 millioner kroner.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Formue

Selv om prislappen kan få mannen i gata til å sette bryllupskaken i halsen, kommer både Brooklyn og forloveden fra velstående familier.

Førstnevnte er som kjent sønn av den tidligere fotballstjernen David Beckham (46) og Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (47).

Paret skal til sammen ha en formue på 664,4 millioner dollar, mens Peltz-familien også har til salt i grøten.

Hun er datter av forretningsmann og investor Nelzon Peltz og Claudia Heffner Peltz, som skal være gode for hele 2,1 milliarder dollar.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Hvem som dukker opp i det storslåtte bryllupet gjenstår å se, men det ryktes at stjerner som Eva Longoria, Nicole Richie, Gigi Hadid og Gordon Ramsay alle skal ha mottatt hver sin invitasjon.

LES OGSÅ: - Ugyldig ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer