Punger ut for sin kjente manke

Jennifer Aniston betalte 400.000 for denne frisyren!

I LONDON: Mandag var det premiere på "Marley & Me" i London. Her er Jennifer med skuespillerkollega Owen Wilson. Foto: All Over Press
I LONDON: Mandag var det premiere på "Marley & Me" i London. Her er Jennifer med skuespillerkollega Owen Wilson. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere "Friends"-stjerne Jennifer Aniston (40) så vakker, velkledd, men samtidig akkurat passe avslappet ut under London-premieren på hennes nye film "Marley & Me" mandag denne uken.

Den vakre skuespillerinnen hadde på seg en lang grå kjole med diskré gullsmykker og sandaler til, mens den lange gyllenblonde manken hun er så kjent var stelt i en enkel, rett og utslått frisyre.

Billig var det imidlertid ikke.

Aniston har nemlig insistert på at hennes faste frisør, kjendisstylist Chris McMillan, skal følge henne på hennes Europa-turné, slik at hun bestandig kan ha den perfekte frisyren.

Og prisen på herligheten kommer på svimlende 400.000 kroner, skriver Daily Mail.

McMillan skal nemlig ha fløyet med Jennifer og hennes filmkollega Owen Wilson på første klasse til og fra Los Angeles. I tillegg skal han ha fått betalt for å bo på flere av verdens mest luksuriøse hoteller med de to stjernene.

Det er uvisst om det er filmselskapet Fox eller Jennifer selv som har betalt for McMillans tjenester, men at skuespillerinnens mange fans ikke har råd til denne frisyren skal være sikkert og visst.

Da superstjernen slo gjennom som Rachel i "Friends" ble nemlig en hel verden hektet på Jennifers frisyre, og ifølge frisører verden rundt var det den mest etterspurte kjendisfrisyren på 90-tallet!

Synes du Jennifer ser bedre ut nå enn før? Stem til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg vil bli Bond-pike!