Petter og Gunhild Stordalen:

Punger ut for luksusleilighet til Gunhild

Hotellkonge Petter Stordalen har kjøpt luksusleilighet bak slottet for 29 millioner kroner.

Publisert
Sist oppdatert

- Ja, det stemmer at jeg skal flytte inn i Inkognitogata, bekrefter Gunhild Stordalen overfor Børsen.

Bekreftelsen kommer bare uker etter at Petter (56) og Gunhild Stordalen (40) opplyste at de hadde bestemt seg for å gå hver til sitt etter 14 år sammen.

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, skrev Gunhild og Petter Stordalen i en pressemelding 10 november.

To dager seinere meldte VG at Petter Stordalen viderefører den økonomiske støtten til Gunhild Stordalens EAT-prosjekt, og at han hadde kjøpt en leilighet til henne i Oslo.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de flytter fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer

Den nyheten peker Dagens Næringsliv på, når de i dag melder at Petter Stordalens selskap Strawberry Fields As tidligere i november kjøpte en leilighet på 252 kvadratmeter i Inkognitogata på Frogner i Oslo. Leiligheten, som hadde en prisantydning på 22 millioner kroner, ble ifølge avisa kjøpt av selskapet for 29 millioner.

Drømmeleilighet

Overfor DN ønsket ikke hotellkongen å kommentere hvem som skal bo der, men nå bekrefter han overfor E24 at det er Gunhild som kommer til å flytte inn i leiligheten.

SKJERMDUMP: Finn.no
SKJERMDUMP: Finn.no Vis mer

I annonsen på Finn.no blir leiligheten beskrevet som en «unik herskapelig drømmeleilighet på hele 252m2».

Leiligheten dekker hele 3. etasje, med «vinduer mot fire himmelretninger» fra det herskapelige bygget. Ifølge slagsannonsen har leiligheten svært sjenerøs takhøyde og uvanlig store vinduer, fem ilsteder, fire soverom, like mange stuer, to bad og en solrik balkong.

Eksklusivt nabolag

Inkognitogata er en av Oslos mest fasjonable adresser.

Statsministerboligen og regjeringens representasjonsanlegg, Nobelinstituttet og Frankrikes ambassade er blant de nærmeste naboene - i tillegg til kong Harald og dronning Sonja.

I umiddelbar nærhet finnes blant annet Pascal konditori, Alex Sushi og det noe mer rocka Palace Grill.

Det har ikke lyktes Børsen å få en kommentar fra Petter eller Gunhild Stordalen.

Det har så langt heller ikke lykkes Børsen å komme i kontakt med eiendomsmegler Kristian Bull i Sem & Johnsen eiendomsmegling, som formidlet salget av leiligheten.

Denne saken ble først publisert på Dagbladets nye finansnettsted Børsen.no

LES OGSÅ: Takker for støtten etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer