Punger ut for luksusferie med Kim

- Kanye West gjør alt han kan for å imponere Kim Kardashian.

REISER PÅ LUKSUSFERIE: Kim Kardashian og Kanye West reiser til St. Lucia på musikkstjernens regning. Dette blir første gang de reiser som et offisielt par. Foto: All Over Press
REISER PÅ LUKSUSFERIE: Kim Kardashian og Kanye West reiser til St. Lucia på musikkstjernens regning. Dette blir første gang de reiser som et offisielt par. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjæresteryktene mellom realitystjernen Kim Kardashian (31) og artisten Kanye West (34) har lenge vært et tema i Hollywood-pressen.

Nå skriver britiske The Sun at Kanye West er klar for å punge ut for å imponere Kardashian. Avisen mener han har betalt oppmot 300.000 kroner for et uke langt opphold på Soufriere-feriestedet på St. Lucia, som ligger i Karibien.

- Kanye vet at Kim er vant til luksuriøse omgivelser, men ønsker å toppe alt hun noen gang tidligere har opplevd. Penger er ikke et tema, han skal ha det beste av alt, forteller en kilde til avisen.

Dette blir første gang Kim og Kanye reiser bort sammen som et offisielt par.

- Han planlegger noen romantiske kvelder og stoler på at den private kokken kommer til å overraske med noen fantastiske sjømatretter som skal få dem i stemning.

Oppholdet inkluderer i tillegg til kokken, en privat bungalow og et sikkerhetsteam som består av fem vakter.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste seg endelig sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer