Victoria Beckham:

Punger ut for eget blod

Superstjernen skal holde seg ung med ny ekstrem-krem.

VEKKER OPPSIKT: Victoria Beckham vekker oppsikt med sine noe uvanlige hudpleierutine. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Victoria Beckham vekker oppsikt med sine noe uvanlige hudpleierutine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Beckham-familien har en ekstravagant livsstil, som fleste av oss bare kan drømme om, er ingen hemmelighet.

Familiens luksuriøse vaner skaper også stadig oppsikt. Senest tidligere denne uken, da Victoria Beckham (44) delte et bilde av ektemannen David Beckham (43) og deres felles hund innpakket i et teppe til overkant av 50 000 kroner, raste internett.

Nå har Victoria skapt oppsikt igjen. Denne gang for noe helt annet enn et overpriset hundeteppe.

På Instagram Story onsdag delte Victoria et noe usedvanlig tips til hvordan hun holder huden sin rynkefri. Hemmeligheten hennes skal nemlig være en krem, laget spesifikt for henne, med hennes eget blod.

RYNKEFRI: Victoria Beckham betaler i dyredommer for en krem som skal holde huden hennes rynkefri. Foto: Skjermdump, Instagram
RYNKEFRI: Victoria Beckham betaler i dyredommer for en krem som skal holde huden hennes rynkefri. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Betalte i dyre dommer

Ifølge Contact Music skal Victoria ha betalt rundt 1200 britiske pund, noe som tilsvarer opp mot 13 000 kroner.

Kremen, som hun skal ha blitt introdusert for da hun besøkte en klinikk i Tyskland forrige uke, skal være fra merket Dr. Barbara Sturm, ifølge nettstedet.

- Dr. Sturm tok blodet mitt, og skapte helbredende faktorer laget av mine egne celler. Dette hemmer inflammasjon og er regenerativ. Jeg skal teste det ut denne uken, både dag og natt, sier hun i videoen publisert på Instagram Story.

OPPRØRT: Victoria Beckham fikk Olsen-tvillingene til å storme vekk i sinne under CFDA Fashion Awards i 2015. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/victoria-beckham-fikk-olsen-sostrene-til-a-storme-vekk-i-sinne/64146789 Vis mer

Dr. Barbara Sturm er en tysk lege som er en av dem som står bak den såkalte «Kobe Procedure», der pasientens egne blodceller brukes til å produsere proteiner som skal starte opp helingsprosesser i huden, og bidra til å forynge huden.

Metoden blir også omtalt som «Vampire Facial», og er blitt testet ut av flere verdenskjente stjerner - blant andre Kim Kardashian (38). Ifølge Dagbladet finnes det imidlertid ingen bevis på at behandlingen fungerer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Pengeproblemer

Som nevnt skaper stadig Beckham-familien overskrifter for sine dyre vaner. Likevel ser det ikke ut til at sjappa går like bra.

De siste årene har Victoria Beckham gjort det stort som designer for sitt eget klesmerke. Hun har viser flere ganger i året kolleksjonene sine, og blitt en favoritt blant verdens stjerner.

Likevel har det tidligere blitt avslørt detaljer fra bak fasaden, om at til tross for rådyre prislapper, er ikke merket noe Beckham tjener seg søkkrik på - rettere sagt, tvert imot.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I desember skrev blant annet den britiske avisen The Guardian at Victorias selskap har tapt hele 10,2 millioner pund i 2018, noe som tilsvarer rundt 110,5 millioner norske kroner.

Tross at merket går varmt hos internasjonale stjerner, og salget har økt med 17 prosent det siste året, ser det ut til at «Spice Girls»-stjernen ikke vil gå i pluss med det første.

Etter et tilsynelatende vanskelig år, har flere bak merket Victoria Beckham Limited uttalt at de dette året har fokusert på fremtidig vekst og suksess, ifølge avisen. De skal også ha fokusert på å bygge et godt team for å ta Victorias design til nye høyder.

LES OGSÅ: Punger ut for drømmehjemmet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer