«Smallville»-stjernen Allison Mack:

Punger ut for å få sexkult-mistenkt stjerne ut av fengsel

«Smallville»-skuespiller Allison Macks mor har stilt huset som sikkerhet.

SEXKULT: Allison Mack spilte i serien «Smallville» i ti år, og er her fotografert sammen med Tom Welling i 2009 - som spilte Clark Kent. Nå er Mack siktet for menneskehandel. Foto: THE CW NETWORK, LLC/ TVNorge
SEXKULT: Allison Mack spilte i serien «Smallville» i ti år, og er her fotografert sammen med Tom Welling i 2009 - som spilte Clark Kent. Nå er Mack siktet for menneskehandel. Foto: THE CW NETWORK, LLC/ TVNorge Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I helgen ble det kjent at tidligere skuespiller Allison Mack (35), kanskje best kjent for sin rolle i tenåringsserien «Smallville», er siktet for menneskehandel.

De føderale påtalemyndigheten mener at hun har rekruttert intetanende kvinner inn i det som omtales som NXIVM, en kultliknende sexgruppe.

Gruppen ledes av Keith Raniere (57). Han solgte seg inn som en selvhjelpsguru til Hollywood-stjerner, og hans indre kjerne av «disipler» besto av skuespillere, velstående arvinger og sønnen til en tidligere meksikansk president.

Tirsdag ble det kjent at Macks kausjon ble satt til hele fem millioner dollar, eller 39 millioner norske kroner. Det var under en høring i Brooklyns føderale rett at beløpet ble satt.

Dyr kausjon

Nå er hun «løslatt», etter at foreldrene punget ut den enorme summen for datteren. Det skriver bransjemagasinet Variety. Moren til skuespilleren valgte å stille sitt hjem i Los Almitos, California, som sikkerhet for kausjonen.

De har i tillegg benyttet seg av annen eiendom og bankkontoene til skuespilleren selv for å få samlet inn nok penger. Mack skal tilbringe tiden framover i hjemmet som er stilt som sikkerhet fram til rettssaken. Hun kommer til å bli overvåket, trolig med fotlenke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer