Pumpet magefett inn i rumpa

TV-stjernen Chloe Sims er villig til å gå til ekstreme skritt for å få drømmekroppen.

STOR FORANDRING: Slik så Chloe Sims før hun begynte med sine plastiske operasjoner. På fanget har hun datteren Madison, som nå er seks år gammel. Foto: All Over Press
STOR FORANDRING: Slik så Chloe Sims før hun begynte med sine plastiske operasjoner. På fanget har hun datteren Madison, som nå er seks år gammel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske TV-stjernen Chloe Sims (30) har ikke lagt skjul på at hun er en stor fan av plastisk kirurgi, etter at hun ble kjent gjennom TV-serien «The only way is Essex».

Tidligere har 30-åringen blant annet lagt inn silikonimplantater i brystene, og nå har hun også gått til legen for å få ny rumpe.

Til bladet Now avslører Sims at hun er strålende fornøyd med å ha gjennomført en såkalt «Brazilian butt lift», som består av å tilføre rumpen ekstra fett.

Og det ekstra fettet hentet Chloe fra sin egen mage.

- De fjernet fett fra magen min og lårene mine med en sprøyte. Det var utrolig smertefullt.

- Deretter skilte de det og pumpet det inn i rumpa mi. Det var grusomt.


Sims har tidligere vist fram bilder i TV-serien som avslørte at hun knapt er til å kjenne igjen fra ungdomsårene.

Chloe sier hun imidlertid ikke angrer på et eneste en av operasjonene og spesielt ikke sitt siste inngrep.

- Rumpen min føles verken tyngre eller løsere, som jeg trodde den ville gjøre. Men den ser strammere ut, og har nå en form som jeg er fornøyd med, sier hun til bladet Now.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir Playboymodellen avkledd mot sin vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer