Pumper brystmelk på catwalken

- Jeg føler meg som en budeie, men det er verdt det...

<strong>PUMER BRYSTMELK:</strong> Supermodellen Miranda Kerr må pumpe brystmelk på jobb, og sier at hun føler seg som en melkeku. Her med sønnen Flynn (7 måneder). Foto: Stella Pictures
PUMER BRYSTMELK: Supermodellen Miranda Kerr må pumpe brystmelk på jobb, og sier at hun føler seg som en melkeku. Her med sønnen Flynn (7 måneder). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den smellvakre modellen Miranda Kerr (28) beviste nok en gang at kroppen ikke bærer preg av å ha født sønnen Flynn i januar, da hun nylig gikk nedover catwalken i en badedrakt under en visning for designeren David Jones i Sydney.

Det gikk et gisp gjennom salen da Mirandra skred ned catwalken, og den 28-årige moren mottok applaus fra de ca 400 publikummerne. Selv innrømmer hun å ha vært svært nervøs i forkant av visningen.

- Jeg er litt nervøs for å komme tilbake på catwalken i en badedrakt ettersom det bare er syv måneder siden jeg fødte en baby, men jeg har løftet vekter og startet med pilates i tillegg til mine vanlige yogatimer, sier modellen til Herald Sun.

Og ifølge Miranda Kerr byr morsrollen på ekstra utfordringer når hun nå er tilbake i jobb.
 
- Jeg ammer og pumper. Når jeg er på jobb pumper jeg brystmelk. Jeg føler meg som en melkeku, men det er verdt det. Jeg innså virkelig ikke hvor krevende det er å være en arbeidende mor, sier skjønnheten.

Kerrs filmstjerne-ektemann Orlando Bloom fikk ikke med seg den spektakulære motevisningen i Sydney, ettersom han måtte fly til New Zealand for å filme Peter Jacksons nye storfilm «The Hobbit».

Tidligere på dagen, derimot, var Orlando tilstede under prøvene for å passe på sønnen Flynn mens mamma måtte jobbe. Morsrollen er nemlig det viktigste for supermodellen for øyeblikket.

- Jeg elsker å være mor og kone, det er det aller viktigste for meg. Derfor gjør jeg bare noen få utvalgte jobber, sier Miranda Kerr tilHerald Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik mistet hun babyvekten i rekordfart

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer